Ντιναμό Μινσκ - Γκινγκάμπ 0-0

Gazzetta team
Το Μινσκ αποδείχθηκε σημαντικό εμπόδιο για τη Γκινγκάμπ, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0, αν και είχε φάσεις για γκολ!

Στη 2η θέση της βαθμολογίας πέρασε η Γκινγκάμπ, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τη Ντιναμό στο Μινσκ. Βέβαια, το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό, αφού οι Λευκορώσει είναι ο πιο αδύναμος κρίκος του ομίλου!

Οι Γάλλοι μπήκαν δυνατά, πίεσαν τους Λευκορώσους και πήραν από την αρχή το πάνω χέρι. Μάλιστα, στο 11΄ ο Αλιουί είχε την πρώτη καλή φάση, αλλά νικήθηκε από τον Ιγκνάτοβιτς. Η Γκινγκάμπ προσπάθησε να απειλήσει, αλλά δεν έβρισκε διαδρόμους για την αντίπαλη εστία. Μοναδική πηγή κινδύνου για τους γηπεδούχους ο Αλιουί ο οποίος είχε ακόμα μια καλή φάση, χωρίς όμως να μπορέσει να σκοράρει. Δυνατό ξεκίνημα και στο β' μέρος για τους Γάλλους, αλλά στο 51' ο Ιγκνάτοβιτς με εξαιρετική επέμβαση νίκησε τον Σορμπόν! Η Ντιναμό Μινσκ είχε ρίξει το βάρος στο ανασταλτικό κομμάτι, άντεξε την πίεση, ενώ στο 86' στάθηκε αρκετά τυχερή, αφού ο Μαντάν νικήθηκε από τον Ιγκνάτοβιτς στη μεγαλύτερη φάση του ματς.

Ντιναμό Μινσκ: Ιγνκάτοβιτς, Πολίτεβιτς, Κάρποβιτς, Βερετίλο, Κοντσεβόι, Βορόνκοφ (64’ Σίμοβιτς), Νίκολιτς, Φιγκεϊρέδο (80’ Κόρζουν), Στάσεβιτς, Αντάμοβιτς, Ντζέντζε (56’ Ντιομαντέ).

Γκιγκάμπ: Λοσλ, Γιάκομπσεν, Ανγκουα, Σορμπόν, Σανκαρέ, Μποβί, Ματίς, Ντος Σάντος, Γιαταμπαρέ (80’ Ντιαλό), Αλιούι, Μαρβό (71’ Μαντάν).