Στο Φάληρο ο ατζέντης του Μίτσελ

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να «δέσει» με νέο συμβόλαιο τον Μίτσελ με τον ατζέντη του να βρίσκεται για ακόμα έναν ευρωπαϊκό αγώνα στο Φάληρο. Η εξαιρετική σχέση των Ρομπέρτο-Μποτία.

Ο Μαριάνο Αγκιλάρ κοιτάζει ώστε να μην χάνει αρκετές προπονητικές στιγμές του Μίτσελ στον Ολυμπιακό. Έτσι βρέθηκε για ακόμα ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι στο γήπεδο Καραϊσκάκη με την οικογένειά του. Η χαρά του ήταν μεγάλη για τη νίκη των Πειραιωτών ενώ ήταν μετά τον αγώνα στο πλευρό του Μίτσελ. Κάποια στιγμή μετά το παιχνίδι μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε μαζί με τον Ισπανό τεχνικό στην προεδρική σουίτα. Υπενθυμίζεται πως οι ερυθρόλευκοι προτίθενται να κλείσουν με νέο συμβόλαιο τον Ισπανό προπονητή. Ως γνωστόν ο ίδιος ο Μίτσελ είχε αποκαλύψει πως έχει δεχθεί κρούση για επέκταση του συμβολαίου του για έναν ακόμα χρόνο και πως είναι θετικός σε μία τέτοια προοπτική. Κατά τα άλλα χθες στο Φάληρο αποδείχθηκε και πάλι πόσο καλή σχέση έχουν ο Ρομπέρτο με τον Μποτία. Οι δύο Ισπανοί ήταν συνέχεια μαζί μετά τον αγώνα ενώ αναχώρησαν και παρέα από το Καραϊσκάκη.

* Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το πως λειτούργησε ο Τέβες μετά το τέλος του αγώνα. Απόμακρος για όλους και χωρίς να σταθεί για να υπογράψει αυτόγραφα. Από την άλλη ο Ιμπαγάσα που βρέθηκε στο φαληρικό γήπεδο έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την πορεία του Ολαϊτάν μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πέρυσι.