Σκληρό ροκ από Αλαφούζο!

Νίκος Αθανασίου
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, έθεσε φορολογικό θέμα, ζήτησε κυρώσεις για ΟΦΗ και Πανιώνιο ενώ απείλησε να κινηθεί νομικά κατά της Λίγκας! Καταψήφισαν τον Μποροβήλο οι «πράσινοι».

Ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να φτάσει μέχρι τέλους το θέμα με την φορολογία των ομάδων, κάτι που απέδειξε και η σκληρή στάση του Γιάννη Αλαφούζου στην συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας την Τετάρτη,

Ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» κράτησε σκληρή στάση και έθεσε γενικό φορολογικό θέμα, μίλησε για συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού ενώ προειδοποίησε πως στο θέμα των ενημεροτήτων δεν θα ανεχτεί την παραμικρή συγκάλυψη, τονίζοντας πως είναι έτοιμος να κινηθεί και εις βάρος του προεδρείου της Λίγκας! Στο θέμα του ΟΦΗ και του Πανιωνίου ανέφερε πως αμφότεροι οι σύλλογοι έχουν παραβιάσει ποδοσφαιρικούς και άλλους κανόνες, άρα θα πρέπει να έχουν και συνέπειες.

Παράλληλα, καταψήφισε τον Γιώργο Μποροβόλο στην ψηφοφορία για εκπροσώπους στην ΕΠΟ(μόνο ο Παναθηναϊκός ψήφισε αρνητικά), καθώς δεν έχει ξεχαστεί πως ήταν ο διαιτητής στην Ριζούπολη ενώ ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» θεωρεί πως το ποδόσφαιρο δεν γίνεται να διοικείται συνεχώς από τα ίδια πρόσωπα.