Αναβολή στο φιλικό και της Νίκης

Gazzetta team
Η απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανού να αναβληθούν όλες οι αθλητικές δραστηριότητες, επίσημες και φιλικές μέχρις τις 6 Οκτωβρίου, είχε ωςσυνέπεια να αναβληθεί και η φιλική αναμέτρηση της Νίκης με τον Άρη Μελισσατίκων.

Από την στιγμή που αποφασίστηκε να μην διεξαχθούν αγώνες πρωταθλημάτων μέχρι τις 6 Οκτωβρίου στη μνήμη του Κώστα Κατσούλη, όλες οι ομάδες κοίταξαν να κλείσουν φιλικά παιχνίδια, προκειμένου να μην χάσουν τον ρυθμό τους. Μια από αυτές ήταν και η Νίκη Βόλου, με τους Βολιώτες να είχαν συμφωνήσει να παίξουν με τον Άρη Μελισσατίκων.

Ωστόσο από την στιγμή που Γιάννης Ανδριανός άναψε κόκκινο και στα φιλικά, οι «κυανόλευκοι» με ανακοίνωσή τους γνωστοποίησαν την αναβολή του σημερινού παιχνιδιού. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Μετά από απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, για τη μη διεξαγωγή φιλικών παιχνιδιών από την 1η έως την 6η Οκτωβρίου, αναβάλλεται το προγραμματισμένο για σήμερα (1/10) φιλικό παιχνίδι της Νίκης με τον Άρη Μελισσατίκων, ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στη μνήμη του Κώστα Κατσούλη».