Δύσκολη ήττα πριν τον Παναθηναϊκό

Νίκος Μαρούδας
Η Εστορίλ γνώρισε την ήττα από την Μπενφίκα με 3-2, ωστόσο έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό. Βασικός ο Σάμαρης.

Δεν μπόρεσε να πάρει κάτι θετικό από το παιχνίδι με την Μπενφίκα η Εστορίλ λίγες μέρες πριν το κρίσιμο ματς με τον Παναθηναϊκό για την δεύτερη αγωνιστική του Europa League. Η προσεχή αντίπαλος του «τριφυλλιού», γνώρισε την ήττα από την Μπενφίκα με 3-2, ωστόσο έδειξε ένα αρκετά καλό πρόσωπο και παρ' ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 κατάφερε να επιστρέψει στο ματς.

Αρχικά στο 3', ο Άντερσον έκανε το 0-1 και στο 8' ο ίδιος ποδοσφαιριστής έβαλε μπροστά την ομάδα του με δύο γκολ διαφορά. Πριν τελειώσει το πρώτο μέρος όμως, η Εστορίλ μείωσε σε 1-2 στο 38' με τον Ντιόγκο Αρμάντο και πήγε στα αποδυτήρια με ένα καλύτερο σκορ.

Αυτό κατάφερε να το εκμεταλλευτεί και στο 53' ο Κλέμπερ έφερε το παιχνίδι στα ίσα, όμως από το 66' και μετά η ομάδα του Ανδρέα Σάμαρη που έπαιξε βασικός για 69', αγωνιζόταν με παίκτη παραπάνω με τον Ματίας Καμπρέρα να δέχεται δεύτερη κίτρινη και να αποβάλεται.

Έτσι, η Εστορίλ αν και προσπάθησε, δεν τα κατάφερε και στο 70' δέχτηκε το γκολ της ήττας από τον Λίμα και πλέον προετοιμάζεται για το παιχνίδι της Πέμπτης με τον Παναθηναϊκό.