Προπόνηση και αποστολή Κυπέλλου για Αστέρα

Φώτης Καρακούσης
Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Αστέρα Τρίπολης με τους Αρκάδες με το βλέμμα στο Κύπελλο. Έγινε γνωστή η αποστολή για την αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Αιγινιακό στην Κατερίνη.

Μπορεί αυτή την εβδομάδα να μην υπάρχουν Ευρωπαϊκές αγωνιστικές υποχρεώσεις, ωστόσο την Τετάρτη αρχίζει το Κύπελλο με τον Αστέρα να φιλοξενείται από τον Αιγινιακό στην Κατερίνη. Οι Αρκάδες επέστρεψαν σήμερα Δευτέρα στις προπονήσεις μετά τον αγώνα με την Καλλονή, με τον Στάικο Βεργέτη να τονίζει συνεχώς πως θα πρέπει να δουν με την ίδια σοβαρότητα και την αναμέτρηση με τον Αιγινιακό.

Στα της προπόνησης οι Μπαντιμπανγκά, Σανκαρέ και Μούκαμ θα κάνουν σήμερα μαγνητική για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα των τραυματισμών τους, ενώ Κουρμπέλης και Τορμένα συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα.

Μόλις ολοκληρώθηκε η προπόνηση, ο νεαρός τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή που θα αναχωρήσει την Τρίτη, μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας. Συγκεκριμένα την αποστολή αποτελούν οι: Μπαντής, Θεοδωρόπουλος, Παπαχρήστος, Κιτόκο, Γογωνάς, Παντελιάδης, Κυριακόπουλος, Καστριτσέας, Μουνάφο, Τσοκάνης, Ζησόπουλος, Τιε Μπι, Νίκο Φερνάντεθ, Γαρυφαλλόπουλος, Γιαννιώτας, Μπαράλες, Πάρα και Μπακασέτας.