Καρεμπέ: «Το πιο σημαντικό η κουλτούρα νίκης»!

Δημήτρης Τομαράς
Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε για την κουλτούρα νίκης που φτιάχνει ο Ολυμπιακός. Τι τόνισε ο Κασάμι και άλλοι ερυθρόλευκοι.

Κριστιάν Καρεμπέ: «Πρέπει να φτιάξουμε κουλτούρα νίκης και αυτό κάνουμε. Η έδρα μας θα είναι δύσκολη για όλους τους αντιπάλους. Φτιάχνουμε σιγά σιγά το πνεύμα της ομάδας. Είναι σημαντικοί οι 3 βαθμοί όμως ο όμιλος ήταν και παραμένει ανοιχτός. Θα πρέπει να κάνουμε μία ανάλογη εμφάνιση με την Μάλμε που είναι πρωταθλήτρια Σουηδίας και πολύ καλή ομάδα. Όταν δημιουργείς ομάδα με νέους παίκτες είναι δύσκολο αλλά η ατμόσφαιρα τους βοηθάει να ενσωματωθούν. Οι νέοι παίκτες έχουν σωστή συμπεριφορά. Είναι κάτι που δουλεύουμε. Είμαι περήφανος για τους οπαδού μας που αξίζουν συγχαρητήρια και όπως και για τους παίκτες μας που μόχθησαν για τα καλά. Ο Κώστας σκόραρε μετά από αρκετό καιρό. Είμαστε χαρούμενοι. Έχουμε μία ομάδα στην οποία μπορούμε να προσεγγίσουμε παίκτες με την λογική πω παίζουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Παϊτίμ Κασάμι: «Πίστευα στη νίκη. Τιμωρήσαμε τα λάθη της Ατλέτικο. Αξίζαμε τη νίκη. Μετά από τέτοιο ματς δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα. Χάνεις τον ύπνο σου για δύο νύχτες. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να πάρουμε βαθμούς στα υπόλοιπα ματς. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Μήτρογλου που σκόραρε. Πέρασε δύσκολα στην Φούλαμ και το ξέρω καλά αυτό».

Νταβίντ Φουστέρ: «Είναι μία από τις πιο μεγάλες νύχτες στον Ολυμπιακό. Είμαι πολύ χαρούμενος. Μοιραστήκαμε τη νίκη με τον κόσμο μας. Τον κάναμε ευτυχισμένο. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια ξεκινήσαμε με νίκη. Πρέπει να παραμείνουμε αισιόδοξοι. Να έχουμε πίστη και αισιοδοξία. Με τον Γοδίν ήμασταν συμπαίκτες στην Βιγιαρεάλ. Ήταν λυπημένος με το αποτέλεσμα. Η αντίπαλός μας δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που είχε σε αντίθεση με εμάς».

Αλμπέρτο Μποτία: «Ξέραμε πως το παιχνίδι θα ήταν δύσκολο. Τα δώσαμε όλα για τη νίκη. Πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά και να παλεύουμε σε κάθε ματς. Ο Αμπιντάλ έχει πολύ μεγάλη εμπειρία αλλά και ποιότητα. Εγώ προσπαθώ να μάθω από αυτόν και με έχει βοηθήσει αρκετά».