Μανούσος: «Η ανετοιμότητα του Παναθηναϊκού όπλο μας»

Gazzetta team
Ο Γιώργος Μανούσος τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι ακόμα αγωνιστικά έτοιμος και αυτό ήταν ότι καλύτερο για την Καλλονή στον χθεσινό αγώνα. Ο άσος των νησιωτών αναφέρθηκε στον κόσμο, αλλά και στην αποβολή του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Μανούσος στον NOVAΣΠΟΡ FM 94,6:

Για την αποβολή του: «Δεν υπήρχε η πρώτη κάρτα. Όσο για την δεύτερη, το φάουλ έγινε άθελα μου».

Για το χθεσινό ματς: «Κάθε παιχνίδι η ομάδα το κοιτάει διαφορετικά. Παίζαμε με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Στο πρώτο ημίχρονο σταθήκαμε πολύ καλά. Στο δεύτερο ο Παναθηναϊκός μας πίεσε πολύ, αλλά αντεπεξήλθαμε».

Για τον κόσμο της ομάδας: « Μας βοηθούν πάρα πολύ και τους ευχαριστούμε που γέμισαν και χθες το γήπεδο μας».

Για τους στόχους της φετινής Καλλονής: «Δεν παίρνουν τα μυαλά μας αέρα. Στόχος μας είναι η παραμονή στην κατηγορία, αλλά εάν έρθει κάτι καλύτερο θα παλέψουμε γι’ αυτό».

Για την θέση που παίζει: «Η ομάδα έχει δουλέψει αρκετά συστήματα αλλά κάθε φορά πρέπει να προσαρμοζόμαστε. Ο προπονητής μας είναι ο πιο κατάλληλος για να αποφασίζει γι’ αυτά τα θέματα».

Για τον Παναθηναϊκό και τις διαμαρτυρίες για τη φάση του Κλωναρίδη: «Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα αλλά δεν έχει βρει ακόμη τα πατήματα του. Ήταν πολύ καλό που τον πετύχαμε σε αυτή τη φάση. Δεν έχω ακόμη άποψη για τη φάση του Κλωναρίδη»