Ήττα και πονοκέφαλος για Ντεπάι

Gazzetta team
Την ήττα με 3-1 γνώρισε η Αιντχόφεν από την Τζβόλε, με την PSV να χάνει και τον Ντεπάι που τραυματίστηκε και αποχώρησε στο 18'.

Πρώτη ήττα για την Αιντχόφεν στο φετινό πρωτάθλημα, από την Τζβόλε με 3-1 και μάλιστα εκτός αυτού έχασε και τον Ντεπάι με τραυματισμό. Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League, άνοιξε το σκορ με τον Ντε Γιονγκ στο 32', αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα μέχρι το ημίχρονο. Στο 41' ο Ντροστ έκανε το 1-1 και έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια ισόπαλες.

Στο δεύτερο μέρος η Τζβόλε είχε τον τρόπο να κάνει την πρώτη... ζημιά στην Αιντχόφεν και να την πιάσει στην κορυφή του πρωταθλήματος. Αρχικά ο Μπροέρσε έκανε το 2-1 στο 65' και στο 87' ο Ριένστρα ήρθε για να βάλει το κερασάκι στην τούρτα κάνοντας το 3-1. Ο Ιωαννίδης βρέθηκε στον πάγκο της Τζβόλε και δεν αγωνίστηκε καθόλου.

Σε ότι αφορά τον Ντεπάι, υπάρχει ανησυχία για την κατάστασή του η οποία θα εκτιμηθεί την Κυριακή ώστε να διαπιστωθεί αν το πρόβλημα είναι σοβαρό, καθώς ο ποδοσφαιριστής αντικαταστάθηκε μόλις στο 18'.