Φιλικό: Ιωνικός-Απόλλων Σμύρνης 0-1

Gazzetta team
Με τη νίκη έφυγε από τη Νίκαια ο Απόλλωνας, που επικράτησε σε φιλικό του Ιωνικού με 1-0.

Νικηφόρο τεστ για για τον Απόλλων Σμύρνης που επικράτησε στο γήπεδο της Νεάπολης του Ιωνικού με 1-0. Το γκολ για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» πέτυχε με εκτέλεση πέναλτι στο 78' ο Γκονζάλες. Αμέσως μετά το γκολ μάλιστα, υπήρξε μικροένταση με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων με τον Γκονζάλες να γίνεται αλλαγή για να ηρεμήσουν τα πράγματα...

Ο Απόλλωνας που ήταν καλύτερος, είχε και δοκάρι στο 15' με τον Ανγκούλο, ενώ στο 64' ο Φουκαράς δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ριγανά στο τετ α τετ. Από την πλευρά τους, οι Νικαιώτες, άφησαν καλές εντυπώσεις και έφτασαν κοντά στο γκομ με τον Τσίγκα στο 70' και 75', αλλά σταματήθηκε από τον Πίτκα.

Ιωνικός (Mάρκος Δήμος): Ριγανάς, Κουσούρης, Κουμουλίδης, Γιώτας, Κρητικός, Μάρης, Σερέπας (58' Μπερνιδάκης), Σιμιτσής (58' Παντελίδης), Τσίγκας (76' Ζαχαράτος), Κατσίκης, Κατσαβριάς (68' Ντούλιος).

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Κωστένογλου): Πίτκας, Ηρακλής (72' Κυβελίδης), Ντούνης (60' Γκόλιας), Καρακώστας (72' Κύργιας), Κοτσώνης, Φουκαράς (74' Χατζής), Βασιλαντωνόπουλος (60' Βάντερσον), Ψύρρας (60' Κυριάκος), Ενρίκο (72' Γκονζάλες, 81' Νανία), Ανγκούλο (76' Φαρινόλα), Γκανέζος υπό δοκιμή (60' Αλίπιο).