Πιστός στον Παναθηναϊκό ο Αναστασίου!

Νίκος Αθανασίου
Ο Έλληνας τεχνικός έκλεισε την πόρτα στην Γκενκ, αναγνωρίζοντας το πόσο τον έχει βοηθήσει ο Παναθηναϊκός και προσωπικά ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο Γιάννης Αναστασίου αποτελεί αυτή την στιγμή ότι πιο ελπιδοφόρο υπάρχει στον χώρο των Ελλήνων προπονητών και ίσως ο μόνος που μπορεί στο μέλλον να κάνει καριέρα στο εξωτερικό. Αυτό αποδείχθηκε και από την προσφορά της Γκενκ, η οποία με μία άκρως δελεαστική πρόταση θέλησε να… κλέψει τον 40χρονο κόουτς από τον Παναθηναϊκό!

Φυσικά, ο Αναστασίου και αφού πρώτα ενημέρωσε τον Γιάννη Αλαφούζο, αρνήθηκε την προσφορά των Βέλγων, αναγνωρίζοντας τον πόσο τον έχει βοηθήσει ο Παναθηναϊκός αλλά και προσωπικά ο πρόεδρος του συλλόγου, του οποίου αποτέλεσε προσωπική επιλογή το καλοκαίρι του 2013.

Μάλιστα, ο Αλαφούζος είπε στον προπονητή της ομάδας ότι είναι ιδιαίτερα τιμητικό και για τον ίδιο και για τον σύλλογο να «ακούγεται» το όνομά του στην Ευρώπη και να υφίσταται ενδιαφέρον. Υπενθύμισε βεβαίως ότι υπάρχει σε ισχύ τριετές συμβόλαιο και δεν περνάει από το μυαλό κανενός στο κλαμπ να μην συνεχιστεί η συνεργασία.

Ο Αναστασίου από την πλευρά του, μίλησε και στους παίκτες το πρωί της Τρίτης και τους είπε «επειδή θα διαβάσετε διάφορα να ξέρετε ότι συνεχίζουμε μαζί και σας θέλω απόλυτα συγκεντρωμένους στα παιχνίδια που ακολουθούν».