Αμπέντ ή Αλφάρο και σενάριο για επιθετικό!

Νίκος Αθανασίου
Την Πέμπτη ο Παναθηναϊκός ξεκαθαρίζει του Αμπέντ κι αν στραβώσει οριστικά του Αλγερινού, φέρνει στην Ελλάδα τον Ισπανό μεσοεπιθετικό. Φήμες για συμφωνία και με νεαρό στράικερ.

Η πολυαναμενόμενη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στη Λεωφόρο και οι «πράσινοι» αποφάσισαν να... φορτσάρουν τα μεταγραφικά ζητήματα. Η υπόθεση του Μεχντί Αμπέντ θα ξεκαθαρίσει εντός της Πέμπτης, αφού αν η Νιούκαστλ δεν ανάψει το πράσινο φως για την παραχώρησή του, τότε ο Παναθηναϊκός θα φέρει άμεσα στην Ελλάδα τον Αλεχάντρο Αλφάρο με τον οποίο υπάρχει προφορική συμφωνία, ώστε να καλύψει η ομάδα το κενό που έχει διαπιστωθεί στη θέση πίσω από τους επιθετικούς. Οι πιθανότητες πάντως αυτή τη στιγμή είναι υπέρ της έλευσης του Αλφάρο, αφού μέχρι και σήμερα η αγγλική ομάδα δεν είχε δώσει το «ok» για τον Αμπέντ.

Φήμες για νεαρό επιθετικό

Από εκεί και πέρα τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονη φημολογία ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται κοντά στην απόκτηση επιθετικού. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για νεαρό ελπιδοφόρο στράικερ, ο οποίος θα δώσει ακόμα μία λύση για τη γραμμή κρούσης στον Γιάννη Αναστασίου.