Προπόνηση ΠΑΟΚ στο Σαν Πάολο

Gazzetta team
Προπόνηση στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί το φιλικό με την Νάπολι πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ με τον Αναστασιάδη να δείχνει 11αδα, αλλά κι να δουλεύει σε τακτική και στημένα.

Στο γήπεδο της Νάπολι προπονήθηκε το βράδυ της Παρασκευής ο ΠΑΟΚ. Η προπόνηση ήταν χαμηλής επιβάρυνσης, με ασκήσεις τεχνικής για προθέρμανση και ένα διπλό σε ολόκληρο τον αγωνιστικό χώρο 10 εναντίον 10.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης έδωσε συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες κατά τη διάρκεια του διπλού και το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με ασκήσεις αποκατάστασης. Κατά την διάρκεια της προπόνησης ο Έλληνας τεχνικός χώρισε την ομάδα του σε δύο γκρουπ των 10 παικτών. Και τα δύο γκρουπ παρατάχθηκαν σε σύστημα 3-4-3.
Στην πρώτη ομάδα ήταν οι: Γιακουμής στο τέρμα, Ποζατζίδης, Κατσικάς και Σκόνδρας στην άμυνα, κεντρικά χαφ έπαιξαν οι Τζανδάρης και Μαντούρο στο κέντρο και αριστερά ο Ρατς και δεξιά ο Κωνσταντινίδης. Στην επίθεση δεξιά κινήθηκε ο Μακ και στην κορυφή ο Στέφανος Αθανασιάδης.
Στην δεύτερη ομάδα οι: Γλύκος, Σπυρόπουλος, Βίτορ και Κίτσιου στην άμυνα και κεντρικά χαφ ο Κάτσε με τον Σαββίδη. Δεξιά τους έπαιξε ο Γκολάσα, αριστερά ο Μάρτενς και μπροστά ο Περέιρα με τον Κουλούρη.

Κανένα πρόβλημα δεν προέκυψε την τελευταία στιγμή και οι 20 παίκτες της αποστολής επέστρεψαν στο ξενοδοχείο αμέσως μετά την προπόνηση.