Φιλικό: Νάπολι - Καλλονή 3-1

Νίκος Τσιώκος
Η Καλλονή είχε καλή εικόνα απέναντι στη Νάπολι, με τους Ιταλούς πάντως να κερδίζουν με 3-1 έχοντας πρωταγωνιστή τον Καγιεχόν. Ο Αντέγιο το γκολ της ΑΕΛΚ.

Άλλο ένα δυνατο φιλικό παιχνίδι επί ιταλικού εδάφους έδωσε η Καλλονή, καθώς αντιμετώπισε τη Νάπολι. Η ομάδα της Μυτιλήνης προσπάθησε να κυκλοφορήσει την μπάλα και είχε γενικά καλή εικόνα, ενώ ο ρυθμός ήταν γρήγορος. Παρά ταύτα, ηττήθηκε με 3-1 με πρωταγωνιστή τον Χοσέ Καγιεχόν

Στο 15' ο Ισπανός άνοιξε το σκορ με διαγώνιο σουτ, ενώ η μπάλα κόντραρε πάνω του στο 25' στο σουτ του Ζαπάτα από το ύψος της περιοχής για να καταλήξει στα δίχτυα. Στο 38' ο Χογκ έβγαλε το σουτ του ίδιου παίκτη από αριστερά, όμως η μπάλα βρήκε στον Αναστασιάδη, ο οποίος την έστειλε άθελά του στα δίχτυα της ομάδας του.

Έτσι, το 3-0 διαμορφώθηκε από το πρώτο μέρος και στην επανάληψη έγιναν πολλές αλλαγές. Μία εξ' αυτών ήταν ο Αντέγιο, που με κεφαλιά μείωσε για να διαμορφωθεί το τελικό 3-1.

Καλλονή: Χογκ, Μπαρέρα (56' Στεφάνοβιτς), Γιορέντε (56' Χωριανόπουλος), Ναβάρο (46' Μίνγκας), Αναστασιάδης, Βαλιός, Πιπίνης, Λεοζίνιο (66' Κεϊτά), Καλτσάς (75' Βλαστέλλης), Καμαρά, Μανούσος (46' Αντέγιο).

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τα καλύτερα στιγμιότυπα και τα γκολ του αγώνα.