Ισόπαλο ξεκίνημα για ΟΦΗ

Gazzetta team
Με ισοπαλία ξεκίνησε τα φιλικά του ο ΟΦΗ στην Ολλανδία όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Το πρώτο του, έστω και ανεπίσημο, παιχνίδι σαν προπονητής του ΟΦΗ έδωσε την Τρίτη ο Τζενάρο Γκατούζο κόντρα στην Ναϊμέγκεν. Ο Ιταλός προπονητής, είδε τους Ολλανδούς να αρχίζουν το ματς με δοκάρι στο 28' μετά από σουτ του Στέφανιτς, αλλά η ομάδα του ήταν αυτή που κατάφερε να ανοίξει το σκορ.

Συγκεκριμένα, στο 35', ο Σίσιτς πέρασε στον Λεϊβακαμπέσι και αυτός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0. Στο δεύτερο μέρος, ο ΟΦΗ είχε και πάλι καλή παρουσία παρά τις αλλαγές και έχασε δύο ευκαιρίες με τους Περογαμβράκη στο 68' και τον Πετρόπουλο στο 76' να κάνει το 2-0. Στο 82' ήρθε η ισοφάριση από τον Χέρικ, με τους Ολλανδούς στο τέλος να... στερούν από τον ΟΦΗ την νίκη στο πρώτο φιλικό ενόψει της νέας σεζόν.

ΟΦΗ: Δασκαλάκης, Φαζός, Τριποτσέρης, Στάθης, Μιλιάζες, Μακρής,Φραγκουλάκης, Σίσιτς Κουτσιανικούλης, Πετρόπουλος, Ροβίθης.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε το 2ο ημίχρονο με τους: Aγριμάκη, Αρτόλα, Μονιάκη, Τριποτσέρη, Φαζό (84’ Δαμιανάκης), Μακρή (73’ Μπανούσης), Κάλαιτζιτς, Στάθη (67’ Στάθης), Μιλιάζες (84’ Λαμπρόπουλος), Περογαμβράκη και Πετρόπουλο (78’ Μανιδάκης).