Σερφά και... τρία φιλικά!

Την απόκτηση του Σοφιάν Σερφά ανακοίνωσε ο Πανθρακικός, που έκλεισε και 3 φιλικά στην Πολωνία!

Την απόκτηση ενός παλιού γνώριμου ανακοίνωσε η ομάδα του Πανθρακικού, με τον Σιοφιάν Σερφά να επιστρέφει στην Κομοτηνή. Μετά από ένα μικρό διάλειμμα ενός έτους, ο Γάλλος ποδοσφαιριστής θα φορέσει ξανά τα πράσινα, με στόχο να βοηθήσει την νέα του ομάδα για μία καλή πορεία, αντάξια αυτής της περασμένης σεζόν.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Σοφιάν Σερφά (Sofyane Cherfa).

Ο Σοφιάν γεννήθηκε στις 13 Αυγούστου 1984 στην Τουλούζη και πρόκειται να φορέσει για 2η φορά στην καριέρα του την φανέλα του Πανθρακικού μετά το πέρασμα του την αγωνιστική περίοδο 2012-2013.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του προχώρησε στις παρακάτω δηλώσεις: «Μια νέα σελίδα ξεκινάει στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Χαίρομαι που επιστρέφω στον Πανθρακικό και την Κομοτηνή. Στόχος μου όπως πάντα είναι να δώσω τα πάντα για την ομάδα με την οποία αγωνίζομαι. Ανυπομονώ να κάνω προπονήσεις με τους παλιούς και νέους συμπαίχτες μου και πιστεύω πως θα έχουμε μια πολύ καλή χρονιά.»

Η ποδοσφαιρική του καριέρα

Ξεκίνησε να παίζει επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Γαλλική Μονακό και το από το 2005 μέχρι και το 2007 έπαιξε στην γαλλική Louhans – Cuiseaux έχοντας 59 εμφανίσεις και 5 τέρματα. Από το 2007 έως το 2011 έπαιξε κατά σειρά στις Reims, Sedan και Chateauroux που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Γαλλίας έχοντας 85 συμμετοχές και 2 τέρματα.

Παράλληλα, οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν και τρία φιλικά, τα δύο εκ των οποίων με συλλόγους από το Ισραήλ. Συγκεκριμένα, στις 24 του μήνα θα αντιμετωπίσει τη Χάποελ Ρανάνα, στις 27 την Ασντόντ και την 1 Αυγούστου τη Λέγκια Βαρσοβίας.

Η ανακοίνωση για τα φιλικά:

Οριστικοποιήθηκαν τα φιλικά παιχνίδι που πρόκειται να δώσει ο Πανθρακικός επί Πολωνικού εδάφους καθώς έκλεισε και το τρίτο φιλικό παιχνίδι.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου πρόκειται να βρεθεί από τις 22.07 έως τις 02.08 στην Πολωνία ώστε να πραγματοποιήσει το 2ο στάδιο της προετοιμασίας της το οποίο θα περιλαμβάνει πέρα από προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια.

Το πρόγραμμα των αγώνων περιλαμβάνει 2 αναμετρήσεις με ομάδες από το Ισραήλ καθώς και με την Πολωνική, Λέγκια Βαρσοβίας. Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

24.07 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – Hapoel Ranana

27.07 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – Ashdod

01.08 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – Legia Warsaw