Γκατούζο: «Μεγάλη ευκαιρία ο ΟΦΗ για μένα»

Gazzetta team
Ως μια μεγάλη ευκαιρία για την προπονητική του καριέρα χαρακτήρισε το ΟΦΗ ο νέος τεχνικός των Κρητικών Τζενάρο Γκατούζο.

Η συμφωνία του ΟΦΗ με τον Τζενάρο Γκατούζο έκανε τον γύρο του κόσμου, καθώς μπορεί ο Ιταλός να αρχίζει τώρα την προπονητική του περιπέτεια, ωστόσο η καριέρα του ως ποδοσφαιριστής είναι τόσο μεγάλη που είναι λογικό τα φώτα να πέφτουν επάνω του. Ο νέος τεχνικός των Κρητικών μίλησε στην εφημερίδα Gazzetta Dello Sport τονίζοντας για τον νέο σταθμό της καριέρα του: «Είμαι χαρούμενος γιατί μου είχε λείψει αυτή η δουλειά. Ανυπομονώ να ξεκινήσει νέα περιπέτεια μου. Αναζητούσα ένα υγιές πρότζεκτ και με έπεισαν ότι ο ΟΦΗ έχει ένα τέτοιο. Ο ΟΦΗ είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμένα. Είχα πρόταση και από την Ουγγαρία όμως την αρνήθηκα. Ο πρόεδρος μου είπε ότι θέλει να κερδίσει το πρωτάθλημα αλλά όταν του ζήτησα να πάρει παίκτες, εκείνος μου είπε όχι».

Στο τέλος ο Γκατούζο ευχήθηκε να δοθεί και στον Ιντζάγκι η ευκαιρία να τα πάει καλά στην Μίλαν αναφέροντας τα εξής: «Έχω και εγώ ένα κίνητρο να ζήσω μια διαφορετική εμπειρία. Ένας νέος τεχνικός πρέπει να υποστηρίζεται και να προστατεύεται. Ελπίζω η Μίλαν να κάνει το ίδιο με τον Ιντζάγκι».