«Αφερέγγυα η Τίγκρες για Πουλίδο»

Δημήτρης Τομαράς
ΜΜΕ του Μεξικού έχουν... στραφεί κατά της Τίγκρες για τα όσα ισχυρίζεται για την υπόθεση του Άλαν Πουλίδο.

Στο Μεξικό τονίζεται η δεδομένη επιθυμία του Άλαν Πουλίδο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη και τον Ολυμπιακό. Ωστόσο διευκρινίζεται πως η Τίγκρες εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα κάνει τα... δικά της. «Από εκεί που ήταν να γίνει άμεσα η μεταγραφή του παίκτη φτάσαμε στο να βλέπουμε ένα ελληνικό... δράμα. Ένα σίριαλ με πολλά επεισόδια που πλέον σταματάει να είναι ποδοσφαιρικό και πηγαίνει σε επίπεδο... κουτσομπολιού και διαδόσεων.

Η ουσία είναι πως η Τίγκρες αποδείχθηκε αφερέγγυα για την περίπτωση του Άλαν Πουλίδο. Ίντριγκα και ψέμματα έχουν γεμίσει αυτήν την ιστορία. Η Τίγκρες ενώ ξεκίνησε επαφές για νέο συμβόλαιο ξαφνικά ανακοινώνει πως ο παίκτης έχει συμβόλαιο και για το επόμενο πρωτάθλημα. Τελικώς ποιός λέει αλήθεια; Ποιός ψεύδεται για όλα όσα έχουν συμβεί και όσα θα γίνουν;», σημειώνουν οι Μεξικανοί.

Παράλληλα αναφέρεται πως ο Άλαν Πουλίδο και ο ατζέντης του ρίσκαραν με την κίνησή τους για τον Ολυμπιακό καθώς γνώριζαν πως η Τίγκρες θα λειτουργούσε... περίεργα για την υπόθεσή τους. Επιπροσθέτως υπογραμμίζουν όμως πως θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο η θέληση του Πουλίδο να φύγει αλλά και οι ενέργειες του μάνατζέρ του. Και αυτό διότι αμφότεροι θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να πιάσει ο παίκτης Λιμάνι και να μπορέσει να εκτοξεύσει την καριέρα του σε άλλα επίπεδα.