Φιλικό: Δόξα Δράμας-Ξάνθη 2-1

Gazzetta team
Η ακριτική ομάδα έμεινε στα... ρηχά κόντρα στην Δόξα Δράμας και γνώρισε την ήττα με 2-1.

Εκτός από προπονήσεις, η προετοιμασία της Ξάνθης για τα μπαράζ του Ιουνίου πλέον θα αρχίσει να περιλαμβάνει και φιλικά παιχνίδια, προκειμένου να πάρουν αγωνιστικά λεπτά, οι παίκτες στα πόδια τους.

Αφετηρία η Δράμα και το ματς που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου με την τοπική Δόξα, η οποία αναδείχθηκε νικήτρια με 2-1. Σε αυτό, ο Νίκος Κεχαγιάς χρησιμοποίησε και αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, προκειμένου να τσεκάρει την ετοιμότητα τους.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκε στο 37' με τον Κάσσο, ενώ στο 74' ο Έτοφ έκανε το 2-0. Ένα λεπτό αργότερα, ο Παπαδημητρίου μείωσε.



Δόξα Δράμας: Δαύκος, Ρεβυθόπουλος, Στεργιαννός, Σιάμπος, Γελαδάρης, Κίκοφ, Κυριακίδης, Χιντασέλι, Κάσσος, Μοσχάκης, Διαμαντόπουλος. Έπαιξαν και οι: Περπερίδης, Μπουτζίκος, Στόικος, Βλασόπουλος, Περσίδης, Ετόφ, Κανετίδης, Παπαμιχαήλ, Κωνσταντίνου, Ασλανίδης, Μπάμπουρας, Χαραλαμπίδης.

Ξάνθη: Ζαρόπουλος, Μπέρτος, Μπαρέττα, Βάλλας, Τσαμούρης, Βασιλακάκης, Ντε Γκούζμαν, Σουάρεζ, Τριάδης, Μαρίν, Ράνο. Έπαιξαν και οι Κάλβο, Χοσέμι. Φλίσκας, Κυριακίδης, Ορφανίδης Λ., Πασχαλάκης, Παπαδιώτης, Παπαδημητρίου, Κολλαράς.