Σταματόπουλος: «Ευχαριστούμε και συγγνώμη»

Gazzetta team
Ο βοηθός του Γιώργου Γεωργιάδη, Γιώτης Σταματόπουλος, ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο του ΠΑΟΚ για την ήττα με 4-1 από τον Παναθηναϊκό στον τελικό του Κυπέλλου.


Ο Σταματόπουλος, εμφανώς απογοητευμένος, μίλησε στην κάμερα του OTE Sport μετά το τέλος του ματς. Ξεκαθάρισε ότι οι απουσίες δεν είναι δικαιολογία και αναφέρθηκε στη συνέχεια.

«όταν χάνεις σε έναν τελικό και μάλιστα με τέτοιο σκορ, είσαι πικραμένος και δεν μπορείς να πεις πολλά. Η φάση κλειδί ήταν το διάστημα από το 30' μέχρι το 45', με κορυφαίο το οριζόντιο δοκάρι του Σαλπιγγίδη. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μεγάλο συγγνώμη στον κόσμο, που έκανε ένα μεγάλο ταξίδι για να γεμίσει την κερκίδα», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για τους παίκτες που έλειψαν: «Το είπαμε και πριν, είναι πολύ λυπηρό το ότι μας έλειψαν αυτοί οι τρεις παίκτες, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Εμείς παίζαμε έναν τελικό που τον θέλαμε πολύ. Είπαμε ότι οι πιθανότητες ήταν μοιρασμένες, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να συνεχίσουμε στα πλέι οφ και να καταφέρουμε να πετύχουμε τον επόμενο στόχο μας».