Φιλική ισοπαλία για Πανιώνιο

Νίκος Τσιώκος
Ισόπαλος 3-3 αναδείχθηκε ο Πανιώνιος σε φιλικό παιχνίδι με τον Ιωνικό, ενώ τραυματίστηκε σοβαρά ο Χάρης Κωστάκης. Την Τετάρτη του Πάσχα η επιστροφή των «κυανέρυθρων» στις προπονήσεις.

Φιλικό παιχνίδι με τον Ιωνικό στη Νέα Σμύρνη έδωσε σήμερα ο Πανιώνιος. Σε αυτό ο Νίκος Αναστόπουλος είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει παίκτες που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς και κάποιους από την ομάδα Κ20. Στο αγωνιστικό σκέλος η ομάδα της Νίκαιας πήρε κεφάλι τριών τερμάτων στο πρώτο ημίχρονο με τους Τσαρκάνι, Παπασπύρο και Νικολακόπουλο να βρίσκουν δίχτυα.

Όμως, οι «κυανέρυθροι» απάντησαν στην επανάληψη και με τους Πρέντι (2 γκολ) και Πάνο διαμόρφωσαν το τελικό 3-3, με τον τεχνικό του συλλόγου να βγάζει τα συμπεράσματά του. Ωστόσο, στον Ιστορικό μένουν περισσότερο στον σοβαρό τραυματισμό του Χάρη Κωστάκη. Ο 24χρονος μέσος αποχώρησε στο πρώτο ημίχρονο, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και τα αποτελέσματα αυτής έδειξαν ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Μάλιστα, αύριο, Μεγάλη Τετάρτη, θα υποβληθεί σε επέμβαση από τον γιατρό της ομάδα, Χρήστο Δάρα, ώστε να καθοριστεί και το χρονικό διάστημα που θα μείνει μακριά από τη δράση. Τέλος, να σημειωθεί ότι με αυτόν τον τρόπο οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου έδωσαν ευχές για Καλό Πάσχα, καθώς θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τετάρτη του Πάσχα.

Οι συνθέσεις

Πανιώνιος: Ανέστης, Πάνος, Ζυγογιάννης, Κουλουχέρης, Κωτσαλάς, Παναγιωτούδης, Μπούζας, Κωστάκης, Σταυροθανασόπουλος, Μιχάλης Παπαδόπουλος, Μπεγλεκτσής.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Γιαννακόπουλος, Μέξι, Ρόπας, Γκίνης, Γκέζος, Σπανός, Πρέντι.

Ιωνικός: Μακρυωνίτης, Καμβύσης, Μπεκατώρος, Μακρής, Δημητρίου, Νικολακόπουλος, Πολυχρόνης, Παπασπύρος, Βουτσιώτης, Βασιλείου, Τσαρκάνι.

Αγωνίστηκαν και οι: Αδαμόπουλος, Ατματσίδης, Κουλακάρης, Σταμπούλογλου, Κωνσταντόπουλος, Σιμιτσής, Μπουλούλης, Κατσαβρίας, Κωτάκης, Χρυσάφης, Κορακάκης, Καλέργης, Σβόλης, Σφυρογιαννάκης, Ράπτης.