«Κλέβει» Μπακάκη η ΑΕΚ!

Μία ανάσα από το deal με τον Παναιτωλικό για τον Μπακάκη βρίσκεται η Ένωση, μετά από απόφαση Μελισσανίδη.

Πολύ κοντά σε μία ακόμα μεταγραφή βρίσκεται η ΑΕΚ, η οποία κινήθηκε με αστραπιαίες κινήσεις και είναι έτοιμη να έρθει σε συμφωνία με τον Παναιτωλικό για τον Μιχάλη Μπακάκη, τον οποίο... κλέβει μέσα από τα χέρια του Ολυμπιακού.

Ο Αγρινιώτης μπακ χαφ πραγματοποιεί εκπληκτικές χρονιές, με αποκορύφωμα την φετινή σεζόν, που αποτέλεσε μία από τις μεγάλες αποκαλύψεις του πρωταθλήματος. Οι επιδώσεις του τράβηξαν τα βλέμματα πάνω του, με τον Ολυμπιακό να τον έχει από τον Γενάρη πολύ ψηλά στην μεταγραφική του λίστα.

Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» δεν σταμάτησαν να εξετάζουν την περίπτωσή του, όμως μετά από εντολή Μελισσανίδη, η Ένωση πέρασε στην... επίθεση και όπως όλα δείχνουν ολοκληρώνει ακόμα μία κίνηση με μέλλον! Οι περιπτώσεις που εξέταζαν στην ΑΕΚ ήταν αρκετές (Κοντοές, Γκάλο κλπ), όμως τελικά ο «εκλεκτός» θα είναι ο 23χρονος Μπακάκης.

Η κίνηση αυτή, όπως τονίζουν οι άνθρωποι της Ένωσης, αποτελεί ακόμα μία απόδειξη της προοπτικής που υπάρχει στην ομάδα για το μέλλον, αφού γίνονται προσθήκες παικτών που απασχολούν ομάδες πρώτης κατηγορίες, μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός. Οι «κιτρινόμαυροι» δοκιμάζονται αυτή την περίοδο, όμως θέλουν να βάλουν γερές βάσεις, να είναι... περαστικοί και από την Β' Εθνική και να παρουσιαστούν αντάξιοι των προσδοκιών.

Η είδηση βγήκε και στο aek1924.gr, το οποίο σε ρεπορτάζ του κάνει λόγο για κλεισμένη μεταγραφή, η οποία θα κοστίσει συνολικά περίπου 800.000 ευρώ, με τον Μπακάκη να υπογράφει 4ετές συμβόλαιο. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες ο παίκτης προσπαθεί να διαπραγματευτεί διαφορετικά την συμφωνία και να κλείσει συμβόλαιο τριών ετών και να μην δεσμευτεί για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Όσο για τα σενάρια του εξωτερικού, έχουν κάποια βάση, αφού υπάρχουν ομάδες που εξετάζουν την περίπτωσή του. Παρόλα αυτά, ο παίκτης δείχνει πιο ζεστός στο να μείνει Ελλάδα και να φορέσει την φανέλα ενός μεγάλου συλλόγου, ακόμα κι αν χρειαστεί να παίξει για μία σεζόν στην δεύτερη κατηγορία.