Τελικοί με μεγάλη μπάλα στην Θεσσαλονίκη και το Coca-Cola Cup

Gazzetta team
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το σαββατοκύριακο 30-31/3 το Coca-Cola Cup της Θεσσαλονίκης. Στις εγκαταστάσεις Tziolas Soccer Club, εκατοντάδες νέοι μπήκαν για τα καλά στη δράση του πιο επιτυχημένου τουρνουά 5Χ5, που διεξάγεται σε όλη την Ελλάδα και μπαίνει σιγά-σιγά στην τελική ευθεία.

Ο συναγωνισμός ήταν έντονος και είναι χαρακτηριστικό ότι και οι τρεις τελικοί είχαν συναρπαστική εξέλιξη. Ο πρώτος έληξε με διαφορά ενός γκολ, ενώ οι άλλοι δύο, κρίθηκαν στα πέναλτι.

Τα αποτελέσματα:

Κατηγορία 13-15 ετών
OP Team -Πέλλα FC 3-2

Κατηγορία 16-17 ετών
Blaugrana - Lemon Team 2-2 (3-1 στα πέναλτι)

Κατηγορία 18-19 ετών
Sandra - Outsiders 3-3 (5-4 στα πέναλτι)

Η adidas, υποστηρικτής του τουρνουά, βράβευσε και στη Θεσσαλονίκη τους τέσσερις κορυφαίους ποδοσφαιριστές. Ήταν οι Παναγιώτης Ρότσιος (pro 11), Ρέντον Μπουλάρι (predator), Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος (nitrocharge) Κωνσταντίνος Ραφαηλίδης (f50).

Στου Ρέντη, με φόντο και το ΟΑΚΑ

Οι τρεις νικήτριες ομάδες από την Θεσσαλονίκη πήραν το εισιτήριο για τους τελικούς της Αθήνας (10-11 Μαΐου στις εγκταστάσεις του κέντρου αντισφαίρισης στο ΟΑΚΑ). Συνολικά, ως τώρα, έχουν προκριθεί 30 ομάδες οι οποίες θα διεκδικήσουν και τα μεγάλα δώρα. Το συναρπαστικό ταξίδι στη Ρώμη, για συμμετοχή σε ποδοσφαιρικό καμπ, στο οποίο συμμετέχουν Βραζιλιάνοι προπονητές και αφορά την κατηγορία 18-19 ετών και την αντίστοιχη εμπειρία σε καμπ στην Ελλάδα για τους νικητές των δυο μικρότερων κατηγοριών.

Μένουν ακόμη δυο τουρνουά, για να ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος σε μια σεζόν όπου το τουρνουά έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία, όποια πόλη κι αν το φιλοξένησε.


Το προτελευταίο ραντεβού είναι προγραμματισμένο για τις επόμενες δυο εβδομάδες στου Ρέντη. Οι εγκαταστάσεις Renti Soccer Club (Κηφισσού 147-149, Ρέντης) περιμένουν τις ομάδες όλων των κατηγοριών, που θέλουν να τα δώσουν όλα για την μπάλα και δεν έχουν παρά να δηλώσουν συμμετοχή στο Coca-Cola Cup, όπου η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν. Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί εντός των προσεχών ημερών

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.coca-cola.gr και στην σελίδα της διοργάνωσης στο facebook: www.facebook.com/CocaColaCupGreece