Έτοιμοι οι τραυματίες και οι άρρωστοι στον ΠΑΟΚ

Μάκης Σταθάτος
Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, με τους τραυματίες και τους άρρωστους να προπονούνται κανονικά.

Ο άτυχοι της χθεσινής προπόνησης, Λούκας και Νίνης, αποδείχθηκε ότι υπέστησαν επιπόλαιους τραυματισμούς, ενώ οι Γκαρσία, Λόρενς, ξεπέρασαν την ίωση που τους ταλαιπωρούσε.

Επιπλέον, χαλαρό τρέξιμο ξεκίνησε ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, χωρίς ενοχλήσεις και σταδιακά θα ανεβάσει τις επόμενες μέρες ρυθμούς. Μόνο ο Σβόνιμιρ Βούκιτς έμεινε στο φυσιοθεραπευτήριο για να ακολουθήσει πρόγραμμα θεραπείας.

Η προπόνηση ξεκίνησε με ασκήσεις τεχνικής, στη μεταβίβαση και υποδοχή της μπάλας εν κινήσει και συνεχίστηκε με διπλό στο μισό γήπεδο. Οι Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης, Τζιόλης και Λάζαρ δεν συμμετείχαν στο δεύτερο κομμάτι της προπόνησης, λόγω της επιβάρυνσης από τα παιχνίδια με τις Εθνικές τους ομάδες.

Η αυριανή προπόνηση θα διεξαχθεί το απόγευμα στην Νέα Μεσημβρία. Στις προπονήσεις των επόμενων ημερών θα συμμετάσχει και πάλι δοκιμαστικά ο Αλέκο Γκοχάτζε. Ο νεαρός Γεωργιανός αμυντικός, που είχε αφήσει καλές εντυπώσεις στο προ μηνός πέρασμά του, θα έχει την ευκαιρία να δείξει περισσότερα πράγματα προκειμένου να ληφθεί η οριστική απόφαση για την περίπτωσή του.