«Μην υποτιμήσουν τη Μακάμπι!»

Gazzetta team
Ο Ισραηλινός ποδοσφαιριστής, Ταλ Μπεν Χαΐμ, ο οποίος στο παρελθόν είχε βρεθεί στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ, μίλησε για τα ματς του «δικέφαλου» με τη Μακάμπι Χάιφα και τόνισε ότι η ομάδα από τη χώρα του δεν πρέπει να υποτιμηθεί.

Ο αμυντικός της Σταντάρ Λιέγης μίλησε στα «Σπορ του Βορρά» για τον όμιλο του ΠΑΟΚ και τους συμπατριώτες του, ενώ δεν θέλησε να επεκταθεί για τους λόγους που δεν προχώρησε το ενδιαφέρον των «ασπρόμαυρων» για την απόκτησή του.

Αναλυτικά:

«Είναι μία πολύ δυνατή ομάδα η Μακάμπι Χάιφα και ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να την υποτιμήσει. Είναι μεγάλο κλαμπ στο Ισραήλ και έχει πολύ καλούς παίκτες. Προσωπικά ξεχωρίζω τον Αμπουχατζίρα. Διαθέτει ισχυρή έδρα με φανατικούς οπαδούς. Θα είναι δύσκολα για τον ΠΑΟΚ στο Ισραήλ, όπως θα είναι δύσκολα για την Μακάμπι στην Τούμπα. Γνωρίζω ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι πολύ φανατικοί. Πέρυσι όταν συζητούσαμε για να έρθω στον ΠΑΟΚ είχα δει αρκετά βίντεο με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ σε παιχνίδια».

Για το ποιος έχει το προβάδισμα σε αυτόν τον όμιλο: «Πιστεύω ότι υπάρχει μία ισορροπία. Μην υποτιμήσετε την Μακάμπι για την διεκδίκηση της πρωτιάς. Σε αυτόν τον όμιλο με την Αλκμααρ και την Σαχτιόρ, υπάρχουν λεπτές ισορροπίες. Δεν γνωρίζω την σημερινή αγωνιστική κατάσταση του ΠΑΟΚ, έχω ακούσει πως έχει ιδιοκτήτη και έχει ενισχυθεί. Πιστεύω ότι με την αξιοποίηση της έδρας του, μπορεί να πετύχει ο ΠΑΟΚ. Αλλά θα έχει πολύ δύσκολο έργο».

Γιατί δεν ήρθε τελικά στον ΠΑΟΚ: «Είμαι στη Σταντάρ Λιέγης και αισθάνομαι πολύ καλά. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο».