«50-50 η πρόκριση»

Απόστολος Παγώνης
Ο Χουμπ Στέφενς στη συνέντευξη Τύπου μίλησε για τις πιθανότητες πρόκρισης που έχει η ομάδα απέναντι στην Σάλκε, για τις αγωνιστικές απουσίες, αλλά και αυτές στην κερκίδα.

Ο Ολλανδός τεχνικός στην αρχή της ομιλίας του στους Έλληνες και Γερμανούς δημοσιογράφους είπε τα εξής: «Δεν ξέρω πως θα εμφανιστεί η Σάλκε, πάντως σίγουρα θα έχει πολλά κίνητρα, δεν με αφορά αν θέλει γκολ, εγώ θα περιμένω να δω πως θα εξελιχθεί το παιχνίδι και αναλόγως να κάνω τις ενέργειές μου».

Για τις πιθανότητες του ΠΑΟΚ: «Οι πιθανότητες είναι 50-50».

Για τις απουσίες του ΠΑΟΚ: «Δεν μπορούμε να μιλάμε για διάταξη ανάγκης, η ομάδα έχει μεγάλο ρόστερ για να παρακάμψει προβλήματα τραυματισμών. Οι παίκτες που θα παίξουν θα έχουν την δυνατότητα να δείξουν τις δυνατότητές τους».

Για την πίεση που ασκείται: «Αύριο είναι ένα ξεχωριστό ματς, υπήρχε ένα θετικό και ένα αρνητικό αποτέλεσμα, αύριο το ματς θα ξεκινήσει από την αρχή. Η Σάλκε έχει την πίεση, γιατί η Σάλκε πρέπει να συνεχίσει, ενώ ο ΠΑΟΚ εύχεται να συνεχίσει στην διοργάνωση».

Για την τιμωρία της Τούμπας: «Είναι κρίμα, πάνω απ' όλα το ποδόσφαιρο παίζεται για τον κόσμο. Ξέρετε όλοι εσείς της Σάλκε πόσο σημαντικοί είναι οι οπαδοί της, έτσι και για τον ΠΑΟΚ είναι σημαντικός ο κόσμος. Παρόλο, πάντως, που η συμπεριφορά κάποιων οπαδών δεν ήταν σωστή, η τιμωρία των τριών αγωνιστικών ήταν υπερβολική».

Για τα πολλά χρήματα που διακυβεύονται στο αυριανό ματς: «Αυτό το ξέραμε από πριν. Είναι πολύ

καλό που είμαστε εδώ, δεν υπάρχει κανένας λόγος να υπάρχει άγχος».

Για την ατμόσφαιρα που υπάρχει ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει πάση θυσία να προκριθεί: «Είναι απίστευτο ότι μπορεί να υπάρχει κάτι τέτοιο. Οτι και να γίνει στο αυριανό ματς, μεθαύριο και θα φάμε και θα πιούμε. Για μένα ότι αν χάσουμε θα έρθει ο θάνατος είναι ακατανόητο. Ποδόσφαιρο παίζεται και σε άλλα μέρη του κόσμου, με πιο δυνατά συναισθήματα, τα πόδια πρέπει να είναι στο πάτωμα».