Έδειξε τις προθέσεις του

Γιώργος Τσακίρης
Το φιλικό με την Καλαμαριά αποτελεί μίας πρώτης τάξης ευκαιρία για τον Τραϊανό Δέλλα να δοκιμάσει την βασική ενδεκάδα. ΠΗΛΙΟ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ.

Για τον λόγο αυτό ο τεχνικός της ΑΕΚ έχει αποφασίσει απέναντι στους «Πόντιους» να παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει και να δει για πρώτη φορά την ομάδα που θα πορευτεί στο νέο πρωτάθλημα.

Μάλιστα, ο Έλληνας τεχνικός δοκίμασε στην σημερινή προπόνηση το σχήμα που θα παρατάξει στο απογευματινό φιλικό. Κάτω από τα γκολπόστ χρησιμοποιήθηκε ο Φώτης Καραγκιολίδης, ενώ στην άμυνα δεξιά ήταν ο Γεωργέας με τον Τσουμάνγκα στο αριστερό άκρο. Όσον αφορά το κεντρικό αμυντικό δίδυμο ο Ντούμπερετ θα είναι αυτός που λογικά θα ξεκινήσει δίπλα στον Σταθάκη.

Η δύναμη της ΑΕΚ τη νέα σεζόν θα είναι η μεσαία της γραμμή και η τριάδα των Ρόβα-Κορδέρο-Ανάκογλου. Οι δύο πρώτοι θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ ο Ανάκογλου θα είναι ο επιτελικός πίσω από τον σέντερ φορ. Για τις θέσεις των δύο εξτρέμ ο Δέλλας χρησιμοποίησε τον Ρενάλντο Ράμα αριστερά και τον Αλέξανδρο Δημγκιόκα δεξιά δείχνοντας ξεκάθαρα τις προθέσεις του ενόψει του φιλικού. Τέλος, στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μπρέσεβιτς.