Στις 7 Αυγούστου η νέα ερυθρόλευκη φανέλα

Δημήτρης Τομαράς
Στις 7 Αυγούστου και ώρα 7 το απόγευμα θα γίνουν τα... αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας του Ολυμπιακού θα είναι συλλεκτική λόγω των τεσσάρων αστεριών και των σαράντα τίτλων. Καινούριες εκπτώσεις και διευκολύνσεις για τον κόσμο.

Σε δύο ημέρες θα κάνει την… εμφάνισή της η νέα φανέλα του Ολυμπιακού. Το ρολόι που είναι στο επίσημο site της ομάδας θα... μηδενίσει στις 7 το απόγευμα της 7ης Αυγούστου, ήτοι 2 ώρες πριν αρχίσει το φιλικό με την Άντερλεχτ. Η καινούρια εμφάνιση των πρωταθλητών Ελλάδας θα έχει συλλεκτική αξία ελέω των τεσσάρων αστεριών που είναι πάνω της, τα οποία και "μεταφράζονται" σε σαράντα τίτλους.

Όπως έγινε γνωστό θα υπάρξει παρουσίαση της έξω από την Θύρα 7. Εκεί θα ξετυλιχθεί μία μεγάλη φανέλα που θα πέσει από ψηλά. Στην συνέχεια θα υπάρξει κανονικά διάθεση των φανελών στην μπουτίκ του συλλόγου. Για φέτος μάλιστα καταβλήθηκε μεγάλη προσπάθεια για να πέσει η τιμή της φανέλας. Εν τέλει από από τα 73 ευρώ θα πάει στα 60. Το τύπωμα από 12 ευρώ που ήταν αρχικά και ενώ πέρυσι ήταν στα 8, θα κοστίζει 5 ευρώ.

Όσοι έχουν διαρκείας και κουπόνια θα έχουν ακόμα πιο μεγάλη οικονομική διευκόλυνση καθότι με 42 ευρώ (μαζί με το τύπωμα) θα μπορούν να κάνουν δική τους την φανέλα. Η εμφάνιση θα έχει ορισμένα νέα στοιχεία πάνω της που θα κάνουν την διαφορά. Νέα στοιχεία διαδικαστικά. Τέλος δεν έχει αποσαφηνιστεί πλήρως τι θα γίνει με τον χορηγό που θα υπάρχει.