Ανακοίνωσε Ιμπέ ο Άρης

Απόστολος Παγώνης
Παίκτης του Άρη για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ο Τζον Ιμπέ, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης. Ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός χαρακτήρισε πρόκληση την μετακίνηση του στους «κίτρινους».

Ο 27χρονος Νιγηριανός που αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της ΠΑΕ και έβαλε την υπογραφή σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κίτρινους».

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Ikechukwu John Kingsley Ibeh.
Ο 27χρονος Νιγηριανός ακραίος μεσοεπιθετικός (γεννήθηκε στις 16/04/1986) βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας.
Ο John Ibeh την περασμένη σεζόν φορούσε την φανέλα της ρουμάνικης Παντούρι (19 συμμετοχές και 8 γκολ), ενώ την αγωνιστική περίοδο 2011-'12 με την -επίσης- ρουμάνικη Οτελούλ αγωνίστηκε και στους δυο πρώτους αγώνες των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα σε Βασιλεία και Μπενφίκα».

Ο παίκτης μετά την υπογραφή του συμβολαίου του έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις:

«Η μεταγραφή μου στον ΑΡΗ είναι ένα καινούργιο βήμα και μια πρόκληση στην καριέρα μου. Ο Ουντότζι μού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ΑΡΗ, ενώ μου είπε γενικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Γνωρίζω ότι έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα με πολύ κόσμο, ο οποίος την υποστηρίζει με πάθος. Περιμένω να γνωριστώ με το τεχνικό επιτελείο και τους νέους μου συμπαίκτες και να ξεκινήσω προπονήσεις».