Κοντά σε Ταβρίγια ο Χριστόπουλος

Ο Γιάννης Χριστόπουλος συναντήθηκε σήμερα (10/06) με ανθρώπους της Ταβρίγια στην Κωνσταντινούπολη. Θετικός ο Έλληνας τεχνικός.

Πριν λίγες ημέρες είχε γίνει γνωστό ότι οι Ουκρανοί του έκαναν κρούση, όμως πλέον ο Γιάννης Χριστόπουλος έχει κάτι χειροπιαστό στα χέρια του. Σήμερα (10/06) ο Έλληνας τεχνικός συναντήθηκε με εκπροσώπους της διοίκησης της Ταβρίγια στην Κωνσταντινούπολη και παρά τις αρχικές του αμφιβολίες, φαίνεται να πείστηκε από αυτά που άκουσε. Οι Ουκρανοί θεωρούν θέμα χρόνου την ανακοίνωση της συνεργασίας των δύο πλευρών, αφού πρώτα λυθεί και τυπικά το συμβόλαιο του Όλεγκ Λούζνι.

Πρέπει να τονίσουμε ότι η Ταβρίγια δεν έχει δικαίωμα να κάνει μεταγραφές το καλοκαίρι λόγω... εμπάργκο από την Ομοσπονδία, όμως φαίνεται ότι οι υποσχέσεις για μεταγραφική ενίσχυση τον προσεχή Ιανουάριο (2014) έπεισαν τον Χριστόπουλο για το πρότζεκτ. Ήδη έχει συμφωνηθεί να πάρει μαζί του στην Συμφερόπολη τον βοηθό του, Γιάννη Θωμαΐδη, ενώ στην ομάδα θα βρει και άλλους Έλληνες, καθώς στο τεχνικό τιμ συμμετέχουν οι Ξαγοράρης και Καρύδας, ενώ εκεί αγωνίζονται οι Μάρκο Νε και Μπουσαϊντί. Λεπτομέρειες για τη διάρκεια του συμβολαίου που του προτάθηκε δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές.