Τα «άκουσαν» από τον Χιμένεθ οι παίκτες

Gazzetta team
Η κακή εμφάνιση και η ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης έφερε και τις φωνές του Μανόλο Χιμένεθ οι οποίες ακούστηκαν σε όλο το γήπεδο.

Μοναδική προσφορά-έκπληξη σε περιμένει, ποντάροντας στο Φορτούνα Ντ. - Ντούισμπουργκ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Η ΑΕΚ πραγματοποίησε άσχημη εμφάνιση κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη με φυσική συνέπεια την ήττα με 2-0. Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν μπορούσε να πιστέψει την εικόνα των παικτών του και μετά το τέλος του αγώνα ποιος τον είδε και δεν τον φοβήθηκε.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν μπορούσε να κρύψει τον εκνευρισμό του και οι παίκτες του το κατάλαβαν καλά μετά το τέλος του αγώνα στα αποδυτήρια. Οι φωνές του Χιμένεθ ακούστηκαν σε όλο το γήπεδο με τους παίκτες να τον ακουνε χωρίς να πούνε κουβέντα. Μάλιστα μετά την συνέντευξη Τύπου ο Χιμένεθ επέστρεψε στα αποδυτήρια και τα ξαναείπε στους ποδοσφαιριστές του σε πιο ήρεμο ύφος αυτή την φορά.

Το σίγουρο είναι ότι τις επόμενες ημέρες ο Χιμένεθ αναμένεται να τρίξει τα δόντια στους παίκτες του ώστε να μην επαναληφθούν εμφανίσεις όπως η χθεσινή.