ΠΑΟΚ: Στα 11.396 τα διαρκείας του «Δικεφάλου»

Σταύρος Σουντουλίδης
Στα 11.396 έκλεισαν τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Τι αναφέρει ο Γιώργος Σαββίδης στην ευχαριστήρια ανακοίνωση του «Δικεφάλου».

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο ΠΑΣ Γιάννινα - Πανιώνιος. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Με ελάχιστη μείωση σε σχέση με την περσινή περίοδο έκλεισαν τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2017-18, που ανέρχονται στα 11.396, ενώ πέρσι ήταν 12.103.

Φυσικά φέτος υπήρχε το κλείσιμο της Τούμπας για επτά αγωνιστικές, αλλά και ο αποκλεισμός από τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

«Σε μια χρονιά που ξεκίνησε δύσκολα, σε μια χρονιά που για το μισό σχεδόν πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί κεκλεισμένων των θυρών στην Τούμπα, η ανταπόκριση ήταν παραπάνω από συγκινητική.

Η αγάπη των οπαδών του ΠΑΟΚ και η ιδιαίτερη ψυχοσύνθεση αυτού του Συλλόγου δεν έχει ανάγκη διαφήμισης. Όμως πάντα ο κόσμος μας βρίσκει νέους τρόπους να μας εκπλήσσει. Σας ευχαριστούμε!», αναφέρει εκ μέρους του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Σαββίδης.