Θέος στο Gazzetta: «Ορατός ο κίνδυνος να μην παίξει ούτε Γ' τοπικό ο Ηρακλής»!

Δημήτρης Τομαράς
Ο Φώτης Θέος εκ μέρους του Ερασιτέχνη Ηρακλή μιλά στο Gazzetta.gr για την πλέον κρίσιμη καμπή του Ηρακλή, την επόμενη ημέρα αλλά και ακόμα και τον σοβαρό κίνδυνου της διάλυσής του.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα γράφεται αυτές τις ώρες μία νεα μαύρη σελίδα στην ιστορία του Ηρακλή καθώς όλα δείχνουν ότι η ομάδα δεν θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Football League και θα πέσει στη Γ' Εθνική με το... παραθυράκι να είναι το ΑΦΜ του Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Το Gazzetta.gr μίλησε με τον Φώτη Θέο εκ μέρους του Ερ. Ηρακλή, του οποίου η Γ.Σ. της προσεχούς Δευτέρας θα καθορίσει και το μέλλον της ομάδας. Τα μαντάτα δυστυχώς δεν είναι καθόλου καλά. «Αυτήν την στιγμή που μιλάμε δεν υπάρχει τίποτα. Η ομάδα είναι στο πουθενά, δεν μπορεί να παίξει με αυτές τις συνθήκες και με το ΑΦΜ που έχει ούτε στην Γ' Εθνική και είναι ορατός ο κίνδυνος να μην πάει ούτε στο Γ' τοπικό! Το βασικό θέμα είναι τα προβληματικά ΑΦΜ. Ο Ηρακλής για να αγωνιστεί στην Γ' Εθνική έχει το ΑΦΜ της ΑΕ Ποντίων, που επίσης έχει πολύ σοβαρά προβλήματα και δεν μπορεί να κατεβάσει ομάδα», τόνισε αρχικά ο κ. Θέος.

Τι όμως πρέπει να περιμένουμε από εδώ και πέρα; «Η ομάδα με τα υπάρχοντα δεδομένα διαλύεται και περνάει στον Ερ. Ηρακλή, που μπορεί να την κατεβάσει στο τοπικό. Πρακτικά μέχρι την Δευτέρα που έχουμε Γ.Σ. δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Υπάρχει κόσμος που με αυτά που έχουν γίνει και με την διοίκηση που υπήρχε δεν θέλει καν να κατέβει η ομάδα. Την Δευτέρα θα πρέπει να πάρουμε τις απαιτούμενες αποφάσεις. Εάν ο κόσμος και οι άνθρωποι στην ομάδα μας πουν να κατέβουμε στο Γ' τοπικό θα γίνει αυτό. Εάν θέλουν να πάρουμε άλλο ΑΦΜ για να επιδιώξουμε να παίξουμε σε εθνική κατηγορία θα δούμε το πως μπορεί να γίνει αυτή η προσπάθεια. Αυτήν την στιγμή που μιλάμε πάντως τα πράγματα είναι πιο τραγικά από ποτέ. Δεν υπάρχουν... φράγκα, δεν υπάρχει διοίκηση, δεν υπάρχει διάδοχη κατάσταση ή επενδυτής και επί της ουσίας δεν υπάρχει και ομάδα. Αναγκαστικά θα πρέπει να δούμε την Δευτέρα το τι μπορούμε να κάνουμε».