Στα 17.5 εκατ. ευρώ η μεταγραφή του Ρέτσου, λένε οι Γερμανοί!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από την Γερμανία, η Μπάγερ Λεβερκούζεν ισχυρίζεται ότι για τη μεταγραφή του Παναγιώτη Ρέτσου χρειάστηκε να δαπανήσει 17.5 εκατ. ευρώ!

Ελλάδα – Εσθονία με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Φορτούνης σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Στο Λεβερκούζεν βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερ Λέβερκούζεν, Ρούντι Φέλερ έχοντας φέρει σε πέρας την αποστολή του.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος αποτελούσε διακαή πόθο των «ασπιρίνων» ντύθηκε και επίσημα στα χρώματα του γερμανικού συλλόγου.

Οι πληροφορίες του gazzetta.gr από την Γερμανία αναφέρουν πως η μεταγραφή του 19χρονου σέντερ μπακ «κλείδωσε» στα 17,5 εκατ. ευρώ, ενώ ο Ολυμπιακός θα διατηρήσει ένα 15% ως ποσοστό μεταπώλησης.

Παράλληλα οι άνθρωποι της Μπάγερ Λεβερκούζεν μετέφεραν στους ρεπόρτερ του συλλόγου πως δεν έχει συμπεριληφθεί ρήτρα αποδέσμευσης για τον Ρέτσο.

Ο Έλληνας σέντερ μπακ αναμένεται να ταξιδέψει μετά τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα στη Γερμανία για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή της Λεβερκούζεν.