Ζητάει μεταγραφές ο Μάρκο Σίλβα!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Ο Μάρκο Σίλβα ζήτησε από την διοίκηση της Γουότφορντ να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου οι «μέλισσες» να ενισχυθούν στις θέσεις που έχει ζητήσει.

Ο Μάρκο Σίλβα εξέφρασε την επιθυμία να δει νέα πρόσωπα στο «Βίκαρατζ Ρόουντ» με τον Κίεραν Γκιμπς να βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας εδώ και δύο μήνες.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Μονακό – Μαρσέιγ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

«Είναι η στιγμή όπου δουλεύουμε ως σύλλογος και η διοίκηση παλεύει σκληρά μέχρι τέλους γνωρίζοντας τι θέλουμε την ομάδα, αλλά και τι χρειαζόμαστε. Ελπίζω να ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος με βάση το σχέδιο, αλλά και την προετοιμασία μας», τόνισε αρχικά ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στη θέση του αριστερού μπακ, όπου υπάρχει μόνο ο Χοσέ Χολέμπας.

«Θα προσπαθήσουμε να βρούμε παίκτες στις θέσεις που χρειαζόμαστε. Δεν θέλω να πω εάν είναι για σέντερ-μπακ, στράικερ, εξτρέμ ή οπουδήποτε, αλλά χρειαζόμαστε ενίσχυση. Είναι ξεκάθαρο πάντως πως στη θέση του αριστερού μπακ έχουμε μόνο τον Χολέμπας».