Κι ο Ταϊντέρ στη λίστα του ΠΑΟΚ (vids)

Σταύρος Σουντουλίδης
Το όνομα του Σαφίρ Ταϊντέρ έχει προστεθεί στη λίστα των υποψήφιων του ΠΑΟΚ, που εκτός από τον Τόρες και τον Χίλιεμαρκ, εξετάζει ουκ ολίγες περιπτώσεις για τον κεντρικό άξονα (6αρι-8αρι) του.

Εστερσουντ – ΠΑΟΚ με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Πρίγιοβιτς σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο Αλγερινός διεθνής μέσος της Μπολόνια έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ, με δεδομένο ότι η Μπολόνια ψάχνει εδώ και καιρό για να τον πουλήσει, εξ ου και οι συζητήσεις που έκανε κατά τη διάρκεια της φετινής μεταγραφικής περιόδου, με τη Γουέστ Χαμ και τη Γουότφορντ.

Οι περσινές πολύ καλές εμφανίσεις του Ταϊντέρ με τη φανέλα της Μπολόνια (24 συμ., 3 γκολ) έχουν αποτελέσει την αφορμή για το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, μεταξύ αυτών κι ο ΠΑΟΚ, με την ιταλική ομάδα πάντως να αξιώνει ένα σεβαστό και υψηλό ποσό για να τον παραχωρήσει ξεκινώντας από τα 4 εκατ. ευρώ, όσα έδωσε στην Ιντερ για να τον αποκτήσει!

Ο πρώην μέσος των «νερατζούρι», πέρασε ένα χρόνο (2014) στην Αγγλία ως δανεικός στη Σαουθάμπτον, αλλά δεν κατάφερε να βρει χώρο και χρόνο παίζοντας πολύ λίγα παιχνίδια.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Γκρενόμπλ, η Μπολόνια τον βρήκε και μέσα σε λίγα χρόνια τον πούλησε το 2013 αντί 7,5 εκατ. ευρώ στην Ιντερ, για να επιστρέψει στην Ιταλία, μετά το σύντομο πέρασμα από την Πρέμιερ Λιγκ, παίζοντας δανεικός στη Σασουόλο πριν αποκτήσει φέτος η Μπολόνια τα δικαιώματά του.