Μασούντ: «Είμαι παιδί του πολέμου» (vid)

Gazzetta team
Ο Ιρανός μέσος έσπασε την σιωπή του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram για όλα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα.

Η απόφασή του ν' αγωνιστεί κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. Ο Μασούντ Σοτζέι έθεσε σε κίνδυνο ακόμα και την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας μιας και το Ιράν έχει ήδη προκριθεί. Ο ίδιος μετά από αρκετές μέρες αποφάσισε να λύσει την σιωπή του και να πει την άποψή του.

«Συγχαίρω πολύ όλους όσους δίνουν τη ζωή τους και κάνουν κάθε προσπάθεια για χάρη της υπερηφάνειας του αγαπημένου μας Ιράν»

«Η χώρα μου ήταν και θα είναι πάντα η προτεραιότητα μου. Στον αθλητικό τομέα, όπου και αν έχω βρεθεί πάντα προσπαθούσα να είμαι ένας κατάλληλος εκπρόσωπος της χώρας μου. Φορώντας και την ιερή φανέλα του Ιράν».

«Είμαι παιδί του πολέμου και έρχομαι από μία πόλη θυσίας και αντίστασης. Ως εκ τούτου καταλαβαίνω πολύ καλά την θέση των αγαπημένων μας που έκαναν τα πάντα για υπερασπιστούν την χώρα μας. Δεν θα προσπαθήσω ποτέ να προσβάλω το όνομα, την εικόνα και την θυσία αυτών των αγγέλων».

«Ευχαριστούμε τους συμπατριώτες που μας κατάλαβαν, αλλά και τους αξιότιμους καλλιτέχνες και όλο το ποδόσφαιρο μας. τους τιμημένους προπονητές και παίκτες»