Κατηγορηματική διάψευση Μπάγεβιτς

Γιώργος Τσακίρης
Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς διαψεύδει τις φράσεις που του αποδίδουν οι Κροάτες για τον Ολυμπιακό, ενόψει των αγώνων του με την Ριέκα.

Στην Sportske Novosti υπάρχουν δηλώσεις του εκτελεστικού διευθυντή της ΑΕΚ για το Ολυμπιακός-Ριέκα και σε αυτές ο Μπάγεβιτς εμφανίζεται να χαρακτηρίζει «γίγαντα του ελληνικού ποδοσφαίρου με την Ευρώπη στο DNA του» τους Ερυθρόλευκους, όπως και «κόλαση που καίγεται επί 90 λεπτά χωρίς σταματημό» το «Γ. Καραϊσκάκης».

Ολα αυτά, λοιπόν, ο Μπάγεβιτς τα διαψεύδει κατηγορηματικά και ξεκαθαρίζει πως «ουδέποτε έχω χρησιμοποιήσει όταν ρωτήθηκα για τον Ολυμπιακό αυτές τις εκφράσεις που μου αποδόθηκαν. Άλλωστε τέτοιες δηλώσεις δεν είναι του χαρακτήρα μου και δεν τις έχω κάνει ποτέ στην καριέρα μου».

Αυτό που λέει ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ είναι πως στους Κροάτες δεν είπε κάτι διαφορετικό από αυτά που είχε πει στους Σέρβους για τον Ολυμπιακό λόγω των αγώνων του με την Παρτιζάν και είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένος με το πώς παρουσιάστηκαν οι τυπικές, σε τέτοιες περιπτώσεις, δηλώσεις του.