Γουίλιαμς: «Κάτι θετικό στη Λεωφόρο»

Κώστας Ζάλιαρης
Ναι μεν ο Ινάκι Γουίλιαμς έδειξε να φοβάται τον κόσμο του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο, όμως τόνισε ότι πολύ δύσκολα δεν θα πάρει η Μπιλμπάο κάτι καλό, αν φροντίσει να παρουσιαστεί συγκεντρωμένη, την προσεχή Πέμπτη.

Οι Βάσκοι επισκέπτονται την Αθήνα, την επόμενη εβδομάδα, για το πρώτο παιχνίδι με τους «πράσινους» στα play-offs του Europa League.

Ο Ινάκι Γουίλιαμς, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής, μίλησε για την κόντρα με το «τριφύλλι» και τόνισε ότι:

«Το φιλικό με την Αλαβές είναι μια καλή ευκαιρία να διατηρηθούμε σε καλό ρυθμό και να συνεχίσουμε για το παιχνίδι της Πέμπτης με την ίδια δυναμική.

Αν κάνουμε τα πράγματα όπως μπορούμε και παρουσιαστούμε 100% συγκεντρωμένοι, τότε πολύ δύσκολα δεν θα πάρουμε κάτι θετικό από το παιχνίδι της Λεωφόρου.

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

Θα είναι δύσκολο, βέβαια, γιατί ξέρουμε πως ο αντίπαλος έχει και τον κόσμο του. Ωστόσο, θέλουμε κάθε φορά να δείχνουμε ότι είμαστε μια ομάδα που δύσκολα βρίσκει αδύναμα σημεία ο αντίπαλος και θέλουμε οι οπαδοί μας να είναι περήφανοι για εμάς».