Aποθεωτική υποδοχή στη Λαμία (vid)

Gazzetta team
Η ομάδα στα 53 χρόνια της ιστορίας της για πρώτη φορά ανεβαίνει στη μεγάλη κατηγορία. Η μεγάλη γιορτή θα γίνει την Κυριακή 11 Ιουνίου στο γήπεδο της πόλης, ωστόσο οι πανηγυρισμοί άρχισαν από την Κυριακή.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Οι φίλαθλοι της Λαμίας έκαναν τη νύχτα μέρα στην πλατεία Ελευθερίας, όταν λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα έφτασε το λεωφορείο της ομάδας από την Θεσσαλονίκη. Όλα αυτά υπό καταρρακτώδη βροχή που φυσικά δεν εμπόδισε τους φιλάθλους να πανηγυρίσουν την χρυσή ισοπαλία που πήρε η Λαμία μέσα στον Άρη κάνοντας το όνειρο πραγματικότητα.

Φίλαθλοι της ομάδας μικροί και μεγάλοι σε ηλικία περίμεναν υπομονετικά, για πάνω από μια ώρα μέσα στη βροχή, την αποστολή της ομάδας να φτάσει στην πλατεία Ελευθερίας. Ήταν υπέροχο συναίσθημα να ακούς Λαμιώτη φίλαθλο, μεγάλο σε ηλικία, να λέει συγκινημένος «Μου φαίνεται απίστευτο, έζησα για να το δω αυτό από τη Λαμία μας...»

Μετά την αποθεωτική υποδοχή οι παίκτες με όλη την αποστολή τη ομάδας πήγαν σε γνωστό cafe-bar της πλατείας Ελευθερίας όπου συνέχισαν το γλέντι μαζί με τους φιλάθλους.

Συγκινημένος ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου αφιέρωσε την μεγάλη αυτή επιτυχία στον πατέρα του και σε όσους "έφυγαν":

«Κάναμε τη Λαμία περήφανη. Κάποιοι μας χλευάζανε, λέγανε τη Λαμία χωριό, αποδείξαμε όμως πως η Λαμία είναι ποδοσφαιρική δύναμη. Ο αθλητισμός είναι πολιτισμός. Τώρα πρέπει όλοι μαζί να στηρίξουμε την ομάδα. Κράτησα την υπόσχεση που είχα δώσει πριν από 5 χρόνια και τώρα ζούμε το όνειρο. Αφιέρωνω την επιτυχία αυτή σε όσους "έφυγαν" και δεν πρόλαβαν να την χαρούν και στον πατέρα μου που έχει φύγει από τη ζωή, γιατί αυτός ήταν που μου έμαθε να κερδίζω τις μάχες...», είπε χαρακτηριστικά ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Λαμία.

πηγή: lamiareport.gr