Κιέβο - Ρόμα 3-5

Gazzetta team
Η Κιέβο προηγήθηκε δύο φορές αλλά η Ρόμα είχε τις απαντήσεις και με τους Ελ Σαραουί και Σαλάχ να σκοράρουν δύο φορές επικράτησε 3-5 και κράτησε στο -4 την Νάπολι.

Η Ρόμα είχε να χάσει από την Κιέβο από τον Μάιο του 2013 και η νίκη στο Bentegodi ήταν η 7η σερί εκτός έδρας, κάτι το οποίο δεν είχε κάνει ποτέ ξανά στην ιστορία της. Με αγώνα περισσότερο, οι Giallorossi μείωσαν στο -1 από την πρωτοπόρο Γιουβέντους, που παίζει την Κυριακή (21/05) εντός με την Κροτόνε και πήγαν στο +4 από την Νάπολι, με την οποία έχει μάχη για την κατάληψη της 3η θέσης, που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Champions League. Στα 28 γκολ έφτασε ο Τζέκο, από δύο σημείωσαν οι Ελ Σαραουί και Σαλάχ.

Στο 15' ο Ινγκλέζε με βολέ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ και η ομάδα Λούκας Κάστρο Σπαλέτι ισοφάρισε στο 28' όταν ο Ελ Σαραουί πέρασε τον Σορεντίνο και πλάσαρε στην κενή εστία (1-1). Το πρώτο μέρος ήταν τρελό και στο 37' οι Βερονέζοι πήραν και πάλι το προβάδισμα με νέο γκολ του Ινγκλέζε, αυτή τη φορά με κεφαλιά μετά τη σέντρα του Μπίρσα από αριστερά αλλά πέντε λεπτά αργότερα η Ρόμα ισοφάρισε και πάλι όταν το σουτ του Σαλάχ κόντραρε και ξεγέλασε τον Σορεντίνο (2-2).

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα και δεν το έδωσαν ποτέ πίσω. Στο 58' ο Ελ Σαραουί έφυγε οριακά από μπαλιά του Στρούτμαν και τελείωσε τη φάση για το 2-3 ενώ το 2-4 έγινε στο 76' από τον Σαλάχ με ωραίο τεχνικό σουτ. Ο Τζέκο έβαλε το γκολ Νο28 στη φετινή Serie A με ρουκέτα εκτός περιοχής, για να διαμορφώσει το τελικό 3-5 με το δεύτερο γκολ του ο Ινγκέζε από κοντά.