Έπαιξε με... 43χρονο παλαίμαχο η Λοκομοτίβ Μόσχας!

Κώστας Ζάλιαρης
Από τη στιγμή που η ομάδα ήταν πλέον ασφαλής στη βαθμολογία της Πρέμιερ Ρωσίας, η Λοκομοτίβ Μόσχας θέλησε να δώσει στον 43χρονο, Ντμίτρι Λοσκόβ, την ευκαιρία ν' αποχαιρετήσει τους οπαδούς και τον σύλλογο, όπως του αρμόζει!

Ο παλαίμαχος άσος, έπειτα από 420 εμφανίσεις με τη φανέλα της Λοκομοτίβ, είχε βρεθεί στην ομάδα από το 1997 έως το 2007 κι επέστρεψε το 2010 για ν' αποχωρήσει πάλι το 2013, με την τελευταία του εμφάνιση να έχει σημειωθεί τον Σεπτέμβρη του 2012, σε εκτός έδρας ματς.

Τότεναμ – Μάντσεστερ Γ. με επιστροφή, αν ο Κέιν σκοράρει (21+).

Δεν κατάφερε ποτέ να πει το δικό του ποδοσφαιρικό αντίο μπροστά στο κοινό της ομάδας και κάπως έτσι, η ιδέα της... ολικής επαναφοράς του, προέκυψε τον περασμένο Φλεβάρη.

Έχοντας επιστρέψει για να εκτελέσει καθήκοντα βοηθού προπονητή, ο Λοσκόβ πήρε χρόνο συμμετοχής στα 43 του χρόνια, στο ματς του Σαββάτου απέναντι στην Όρενμπουργκ, όπου η «Λόκο» επικράτησε με σκορ 4-0.

Το παιχνίδι είχε προαναγγελθεί ως μια μεγάλη γιορτή και μια ευκαιρία για τους οπαδούς να τιμήσουν την προσφορά του Λοσκόβ, σε μια πολύ ιδιαίτερη μέρα για εκείνον...

«Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα κι ευχαριστώ πολύ τον σύλλογο και τον πρόεδρο για την ευκαιρία που μου έδωσαν. Βέβαια, είχα να παίξω πολλά χρόνια και ήμουν κάπως νευρικός. Τώρα κρεμάω οριστικά τα παπούτσια μου και κάνω χώρο στα νιάτα...» ανέφερε ο θρύλος της ομάδας της Μόσχας.