Μπαργκάν: «Έχουμε την Μπαρτσελόνα, αλλά μπορούμε»

Ο Κενάν Μπαργκάν καυτηρίασε με τον δικό του τρόπο τα αποτελέσματα της Λαμίας στη σημερινή(11/5) Media Day του Άρη υποστηρίζοντας ότι θυμίζει την… Μπαρτσελόνα.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Θέλτα (21+).

Αρχικά αναφέρθηκε στο πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε λέγοντας ότι… «είμαι καλύτερα και νιώθω έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα στον αγώνα με τον ΟΦΗ. Είναι ένα ματς υψηλών απαιτήσεων. Δεν υπάρχουν περιθώρια για εμάς, θα τα δώσουμε όλα για την νίκη, μια και δεν έχουμε άλλη επιλογή, Πρέπει να δώσουμε όλοι μας το κάτι παραπάνω και πιστεύω ότι στα δύσκολα είμαστε καλύτεροι».

Σχετικά με την προσπάθεια εξασφάλισης της ανόδου κι αν εκτιμά ότι η 3η θέση μπορεί να την προσφέρει απάντησε ότι «στην Ελλάδα δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Εμείς πρέπει να παλέψουμε, ότι είναι να γίνει θα γίνει, πάντως όλα είναι ανοιχτά», είπε και ρωτήθηκε για τη Λαμία αλλά και τον Απόλλωνα Σμύρνης και για τις διαιτητές αποφάσεις που έχουν υπάρξει. «Μας έχουν επηρεάσει, όταν ξέρουμε ότι έχουμε την… Μπαρτσελόνα στην κατηγορία. Εμείς όμως θα πολεμήσουμε μέχρι το τέλος και όλα είναι ανοιχτά».

Για την τριάδα των αγώνων που ακολουθούν με ΟΦΗ, Λαμία, Απόλλων, είπε: «Αυτοί οι αγώνες μας δίνουν επιπλέον κίνητρο. Περιμένουμε αυτά τα παιχνίδια για να δείξουμε ποια είναι η καλύτερη ομάδα. Ελπίζουμε λοιπόν να κερδίσουμε στον ΟΦΗ και στο άλλο παιχνίδι Λαμία-Απόλλων να μην υπάρξει ισοπαλία. Στα δύο εντός έδρας παιχνίδια περιμένουμε τη βοήθεια του κόσμου, θέλουμε να είναι γεμάτο το γήπεδο».