Βιγιαρεάλ - Χιχόν 3-1

Gazzetta team
Η Βιγιαρεάλ δυσκολεύτηκε μόνο στο πρώτο μέρος, κέρδισε με 3-1 την Χιχόν και παραμένει στην πέμπτη θέση. Μόνο με θαύμα θα σωθεί η Σπόρτινγκ.

Η Χιχόν κατάφερε να σταθεί καλά στο πρώτο μέρος, όμως από τη στιγμή που δεν κατάφερε να σκοράρει ήταν καταδικασμένη. Η Βιγιαρεάλ έφτασε πρώτη στο γκολ και στη συνέχεια κυριάρχησε, φτάνοντας στη νίκη με 3-1, για να μείνει στην πέμπτη θέση. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη θα σωθούν μόνο με θαύμα και πρέπει να ετοιμάζονται για τη δεύτερη κατηγορία.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Ο Σοριάνο έχασε την πρώτη ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 19’, ενώ ακολούθησαν δύο δοκάρια για την Χιχόν. Στο 24’ ο Μόι Γκόμεθ είδε την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Τόρες στο 32’! Η Χιχόν δεν άργησε να τιμωρηθεί για τις ευκαιρίες της, με τον Σολδάδο να κάνει το 1-0 στο 33’ και τον Μπακάμπου να τελειώνει τα πάντα με το ξεκίνημα της επανάληψης, κάνοντας το 2-0 στο 47’. Ο επιθετικός της Βιγιαρεάλ βρήκε ξανά δίχτυα στο 59’, ενώ το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν με τον Ντάγκλας στο 73’ για το τελικό 3-1.