Με τον Μπεργκ κόντρα στον Ατρόμητο ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Στην αποστολή των «πρασίνων» για το ματς με τον Ατρόμητο στην Λεωφόρο συμπεριλήφθηκε ο Μάρκους Μπεργκ. Στον αντίποδα εκτός έμειναν οι τραυματίες Στιλ, Τελάντερ και οι τιμωρημένοι Ρέις, Μολέδο, Βιγιαφάνιες και Λέτο.

Με τον Μάρκους Μπεργκ στη σύνθεσή του θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στον εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο για την 29η αγωνιστική. Ο Σουηδός ξεπέρασε το πρόβλημα με τις στομαχικές διαταραχές και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Στον αντίποδα εκτός έμεινε την τελευταία στιγμή ο Λουκ Στιλ, με τον Άγγλο τερματοφύλακα να αποχωρεί από την προπόνηση με κάκωση στο δάχτυλο του δεξιού χεριού, ενώ εκτός λόγω τραυματισμού έχει μείνει και ο Τελάντερ.

Οι παραπάνω δεν θα είναι οι μοναδικές απουσίες για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, καθώς θα λείψουν και οι τιμωρημένοι Μολέδο, Ρέις, Λέτο και Βιγιαφάνιες, αλλά και ο Ρινάλντι που ωστόσο έτσι και αλλιώς δεν υπολογίζεται.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Αναλυτικά την αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Ατρόμητο αποτελούν οι: Ο. Βλαχοδήμος, Κοτσόλης, Κουλιμπαλί, Μέστο, Μαρινάκης, Χουλτ, Κουτρουμπής, Ευαγγέλου, Κουρμπέλης, Ζέκα, Λουντ, Στάικος, Μπουμάλ, Π. Βλαχοδήμος, Εμποκού, Μπεργκ, Κλωναρίδης, Μολίνς, Χατζηγιοβάνης, Πίσπας.