Ατρόμητος - ΑΕΛ 0-0

Νίκος Μαρούδας
Η ΑΕΛ δεν μπόρεσε να νικήσει στο Περιστέρι τον αδιάφορο Ατρόμητο (0-0) και θα ζήσει ως το φινάλε με την πίεση της παραμονής.

Ίσως το πιο άσχημο ποιοτικά παιχνίδι της χρονιάς να έγινε στο Περιστέρι! Δεδομένα ήταν το χειρότερο ματς που είδαμε φέτος στο γήπεδο του Ατρόμητου. Το 0-0 αντικατοπτρίζει πλήρωσε την εικόνα της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες πραγματικά να μην κάνουν τίποτα απολύτως!

Η ΑΕΛ είχε μεγαλύτερο κίνητρο για το ματς, αλλά δεν έδειξε να μπορεί να πάρει κάτι περισσότερο από τον βαθμό. Έτσι, το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους με τον κόσμο δεδομένα να... μετανιώνει που ήρθε στο γήπεδο!

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Έτσι έπαιξαν

Ο Σα Πίντο παρέταξε την ομάδα του με 4-2-3-1. Ο Γκορμπούνοφ ήταν κάτω από τα δοκάρια, Κοντοές, Ζησόπουλος στα στόπερ, με τον Κατράνη αριστερά και τον Κυριακίδη στα δεξιά. Αμυντικοί μέσοι ήταν ο Μανιάτης και ο Ούμπιδες, δεκάρι ο Τόνσο, αριστερά ο Λημνιός, δεξιά ο Ντιγκινί και στην κορυφή της επίθεσης βρέθηκε Ντάουντα.

Από την πλευρά του, ο Πάους, κατέβασε την ομάδα του επίσης με 4-2-3-1. Ο Θεοδωρόπουλος ήταν στο τέρμα, οι Ρέντζας, Φάρκας, Γκόλιας, Μονιάκης στην άμυνα. Αμυντικοί μέσοι οι Φατιόν, Αναστασόπουλος, με τους Βαρέλα, Αγκάνοβιτς και Ντέλετιτς να είναι πίσω από τον Ναζλίδη.

Απολύτως τίποτα για 45'

Ίσως το χειρότερο πρώτο ημίχρονο της σεζόν έγινε στο Περιστέρι! Ο Ατρόμητος αδιάφορος, η ΑΕΛ ναι μεν με διάθεση για το αποτέλεσμα, αλλά χωρίς να μπορεί να γίνει απειλητική. Είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος, προσπάθησε να απειλήσει με κάποια στημένα, αλλά δεν τα κατάφερε σε κανένα σημείο.

Έτσι το 0-0 έμεινε όπως αναμενόταν, με τον κόσμο που βρέθηκε στο Περιστέρι σίγουρα να μετανιώνει για την επιλογή του αυτή!

Στο ίδιο έργο θεατές...

Ακριβώς ίδια εικόνα με το πρώτο μέρος είχαμε και στην επανάληψη. Μια ΑΕΛ να θέλει, να προσπαθεί, αλλά να μην καταφέρνει να απειλήσει ουσιαστικά την αντίπαλη εστία. Το παιχνίδι παρέμεινε αρκετά κακό και στο δεύτερο ημίχρονο.

Πραγματικά όμως δεν έγινε η παραμικρή κλασική ευκαιρία! Το παιχνίδι κύλισε χωρίς φάσεις, με αρκετές κάρτες και την ΑΕΛ να απειλεί μόνο με στημένα με τελευταία φάση στο 92' όταν το μακρινό φάουλ του Αγκάνοβιτς απομάκρυνε σε κόρνερ ο Γκορμπούνοφ.

MVP: Απόλυτος πρωταγωνιστής στο ματς δεν υπήρξε! Κακό ποιοτικά παιχνίδι στο Περιστέρι, με ελάχιστες φάσεις! Έτσι, MVP είναι ο κόσμος που άντεξε για 90 λεπτά και είδε αυτό το παιχνίδι, που πραγματικά δεν του προσέφερε το παραμικρό!

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Και οι 22 ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στο γήπεδο! Σε κανένα σημείο δεν έδειξαν να έχουν όρεξη για κάτι παραπάνω... Το μυαλό τους το είχαν ήδη στο Πάσχα!

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Από την ΑΕΛ ίσως ο πιο δραστήριος ήταν ο Φατιόν... Καλός στη μεσαία γραμμή, προσπάθησε να βοηθήσει στην επίθεση αλλά ως εκεί

Η ΓΚΑΦΑ: Την έκανε ο κόσμος που αποφάσισε να περάσει το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο του Περιστερίου! Σίγουρα αν γύρναγε τον χρόνο πίσω θα είχε πάρει άλλη επιλογή!

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Αρκετές κάρτες από τον Μπλάνα, που δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα στα 90 λεπτά.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Ο Ατρόμητος ήταν φανερά αδιάφορος. Είναι εδώ και αρκετές αγωνιστικές και το έδειξε και κόντρα στην ΑΕΛ. Μια ΑΕΛ που ήθελε αυτό το παιχνίδι πάση θυσία ώστε να ηρεμήσει, εμφανίστηκε με μεγαλύτερη όρεξη αλλά δεν έδειξε να μπορεί το κάτι παραπάνω. Έτσι συνεχίζει να βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Ρικάρντο Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Κυριακίδης, Κοντές, Ζησόπουλος, Κατράνης, Μανιάτης, Ούμπιδες, Λημνιός, Τόνσο (69' Πλατέλλας), Ντιγκινί, Ντάουντα (83' Λε Ταλέκ)

ΑΕΛ (Αντρέ Πάους): Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας (62' Ναβάρο), Φάρκας, Γκόλιας, Μονιάκης (78' Κουτσιανικούλης), Φατιόν, Αναστασόπουλος, Βαρέλα (62' Αβράαμ), Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Ναζλίδης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ HIGHLIGHTS ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ