Οι βετεράνοι της Προοδευτικής στην Πάρο (vid+pics)

Gazzetta team
Μια διαφορετική ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα έδωσε στο Σαββατοκύριακο που πέρασε η επίσκεψη των παλαιμάχων της Προοδευτικής στην Πάρο, για φιλικό αγώνα.

Η «Πρόο» γιορτάζει τα 90 χρόνια της και στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, οι παλαίμαχοί της ταξίδεψαν στην Πάρο, όπου και έπαιξαν φιλικό με τους βετεράνους του νησιού. Οι εκπρόσωποι του συλλόγου του Κορυδαλλού στη συνέντευξη Τύπου που έδωσαν έδειξαν το διαφορετικό χαρακτήρα της ομάδας, δίνοντας έμφαση στην κοινωνική τους προσφορά. Όπως για παράδειγμα την πρόσφατη έκθεση ζωγραφικής με θέμα το ποδόσφαιρο που οργάνωσαν μέσα στις φυλακές Κορυδαλλών, με έργα γνωστών καλλιτεχνών, αλλά και φυλακισμένων, προσφέροντας χρώμα στο σκοτάδι της καθημερινότητάς τους.

Ο Νίκος Μαλλιαρης παρέθεσε σημαντικά ιστορικά στοιχεία, ενώ μίλησαν ακόμα ο ο πρόεδρος του συλλόγου Χρήστος Ξανθόπουλος, ο Γάννης Μανδρέκας. ο Γιάννης Φουράκης, ο Βασίλης Ιωαννίδης, ο Πέτρος Κασιδιάρης, ο Κώστας Βαφειάδης, και οι νεώτεροι Σωτήρης Τσαγκαβέλης και Αντώνης Τζιαμαλής. Στον φιλικό αγώνα, οι βετεράνοι της Πάρου προηγήθηκαν 3-0, αλλά οι Κορυδαλλιώτες το γύρισαν σε 4-3, μέσα σε υπέροχο κλίμα!

Δείτε φωτογραφίες από το Sportcyclades, καθώς και βίντεο από τη συνέντευξη Τύπου.