Μάντσεστερ Γ.-Μπόρνμουθ 1-1

Gazzetta team
Από ωραίος... μοιραίος ο Ιμπρα, ο οποίος είχε νεύρα, έχασε πέναλτι και η Μπόρνμουθ πήρε σημαντικό βαθμό (1-1) από τη Γιουνάιτεντ, παρά το γεγονός πως έπαιζε με δέκα παίκτες από το 45'.

O Ρόχο χρειάστηκε 54 ματς για να πετύχει το πρώτο του γκολ στην Premier League, αλλά δεν ήταν αρκετό για να δώσει στη Μάντσεστερ το τρίποντο. Η Γιουνάιτεντ... πλήρωσε τα νεύρα του Ζλάταν και η Μπόρνμουθ παρά το γεγονός πως έπαιζε από το 45' με παίκτη λιγότερο, κράτησε το 1-1 και πήρε σημαντικό βαθμό. Η ομάδα του Μουρίνιο μπορεί να έμεινε αήττητη σε 17 διαδοχικά ματς, αλλά δεν κατάφερε να μπει στην τετράδα (στο -1 από την Αρσεναλ). Ο Ιμπραΐμοβιτς έχασε το πρώτο του πέναλτι σε αγώνα πρωταθλήματος από τον Σεπτέμβριο του 2015, ενώ ο κίνδυνος τιμωρίας για την αγκωνιά στον Μινγκς ειναι ορατός.

Η Γιουνάιτεντ μπήκε δυνατά στο ματς, πίεσε και στο 5ο λεπτό είχε τη μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, αλλά ο Μπόρουτς είχε εξαιρετική επέμβαση στο τετ α τετ με τον Πογμπά. Ο Ζλάταν έχασε δυο καλές ευκαιρίες στο 10' και στο 13' και η... κακή μέρα φάνηκε από την αρχή! Στο 23' πάντως η Γιουνάιτεντ κατόρθωσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Βαλένσια δοκίμασε σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα έφτασε στον Ρόχο ο οποίος με προβολή, άλλαξε την πορεία της μπάλας πετυχαίνοντας το 1-0. Ο ρυθμός των γηπεδούχων έπεσε, οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα και ο Φιλ Τζόουνς... βοήθησε στην ισοφάριση. Γκάφα του έμπειρου αμυντικού στο μαρκάρισμα του Πιου και ο Κινγκ στο 40' ισοφάρισε από την άσπρη βούλα. Το ημίχρονο έκλεισε με... ξύλο!

Ο Μινγκς πάτησε κατά λάθος στο κεφάλι τον Ζλάταν, ο Σουηδός πήρε εκδίκηση με δυνατή αγκωνιά σε εναέρια μονομαχία τους, γλίτωσαν την αποβολή, όχι όμως και ο Σέρμαν, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε έντονα αντικρίζοντας τη δεύτερη κίτρινη. Οι γηπεδούχοι πίεσαν αρκετά στην επανάληψη, έβαλαν τη Μπόρνμουθ στην εστία της, ωστόσο Πογκμπά, Μάτα, Μαρσιάλ και φυσικά ο Ζλάταν δεν μπόρεσαν να σκοράρουν! Στο 71', από γύρισμα του Πογκμπά η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Σμιθ! Ο Ιμπρα βρέθηκε στην άσπρη βούλα, αλλά ο Μπόρουτς με απίθανη επέμβαση κράτησε το βαθμό! Στις καθυστερήσεις ο Πογκμπά βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά δεν κατάφερε ποτέ να δώσει το πολύτιμο τρίποντο.


All Goals & Highlights HD - Man United 1-1... από eurofoot4