«Μίλι»: «Πέτυχα σε Ολυμπιακό, θέλω να πετύχω και στην Πρέμιερ»

Πολύδωρος Παπαδόπουλος
Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς σε συνέντευξή του στην Σερβία μίλησε για τον Ολυμπιακό και για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του, την Κρίσταλ Πάλας.
Ο Σέρβος άσος μίλησε στο Mozzartsport.com για τη νέα... σελίδα που άνοιξε στην ποδοσφαιρική του καριέρα.
«Είμαι ενθουσιασμένος που πήγα στην Πάλας και που θα παίξω στην Πρέμιερ, που είναι ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα στον κόσμο. Θα δώσω ότι καλύτερο έχω και μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μου όσο περισσότερο γίνεται και να προσαρμοστώ άμεσα», τόνισε αρχικά ο Μιλιβόγεβιτς.
Ο ίδιος μιλώντας και στην Αγγλία αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά του ως παίκτης και ότι κυρίως είναι αμυντικός χαφ. «Φέτος σκόραρα σε αρκετά ματς, κάτι που δεν συνηθίζω τόσο πολύ. Πέτυχα στον Ολυμπιακό και θέλω πολύ να πετύχω και στην Πρέμιερ. Στην Ελλάδα έπαιζα σε σχεδόν κάθε ματς. Έλλειπα μόνο λόγω καρτών ή τιμωριών», συμπλήρωσε.
Ο Σαμ Αλαρντάις δήλωσε «πανευτυχής που ο Λούκα ήρθε στην ομάδα μας. Έχει την εμπειρία από το Τσάμπιονς Λιγκ και την Εθνική ομάδα και θα δώσει άλλον... αέρα και προοπτική στον άξονά μας. Είναι ένας χαρισματικός παίκτης, που παίζει καλά και με τα δύο του πόδια. Είναι έξυπνος, παίζει καλά το πάσινγκ γκέιμ και αμυντικά είναι στιβαρός και σοβαρός. Είναι καλός παίκτης με κίνηση με ή χωρίς την μπάλα».