Επίσημο του Πάρντο σε Ναντ

Δημήτρης Τομαράς
Ο Φελίπε Πάρντο, όπως αναμενόταν, ανακοινώθηκε επίσημα από την ομάδα της Ναντ με εξάμηνο δανεισμό και πόζαρε με τη νέα του φανέλα με το νούμερο 20. Τι ανέφερε ο Ολυμπιακός.

Η Ναντ σε ανακοίνωσή της αναφέρει όλο το βιογραφικό του, το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό και πως το προσωνύμιό του είναι Pipetardo. Ο Πάρντο έκλεισε ως γνωστόν για έξι μήνες ως δανεικός με οψιόν αγοράς στα 5 εκατ. ευρώ.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δανεικός στη Ναντ ο Πάρντο. Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, σχετικά με τον ποδοσφαιριστή Φελίπε Πάρντο. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την παραχώρηση, με την μορφή δανεισμού, του ποδοσφαιριστή Φελίπε Πάρντο, στην γαλλική Ναντ.
Θυμηθείτε εδώ τις δηλώσεις του Πάρντο χθες στην Γαλλία.
ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΡΝΤΟ ΚΑΙ ΤΙ Ο ΚΟΝΣΕΪΣΑΟ
Αναλυτικά οι δηλώσεις των Πάρντο και Κονσέϊσάο:
Πάρντο: Η Ναντ είναι ένας μεγάλος σύλλογος, είναι πολύ χαρούμενος. Θα δουλέψω με έναν προπονητή που γνωρίζω καλά. Είναι μια πολύ μεγάλη ευθύνη αυτή που αναλαμβάνω και το γνωρίζω απόλυτα. Γιατί είναι ευθύνη; Θέλω να ξαναγίνω ο παίκτης που ήμουν. Να αποδείξω πράγματα στον εαυτό μου. Είμαι ένας εκρηκτικός παίκτης, που χρησιμοποιώ και τα δύο μου πόδια.
Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να επιστρέψει στην θέση που της αξίζει, γιατί η θέση που έχει τώρα δεν είναι αντιπροσωπευτική. Έχω εμπιστοσύνη στον προπονητή και είμαι έτοιμος να κάνω ότι μου ζητήσει. Ήξερα την ομάδα πριν έρθω εδώ: ο Γέπες μου έχει πει ότι είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για την καριέρα μου. Στην Κολομβία η Ναντ θεωρείται από τις καλύτερες ομάδες της Γαλλίας. Έχω δείξει ότι είμαι καλός τεχνίτης. Το έχω δείξει τόσο στην Πορτογαλία, όσο και στο Champions League.
Κονσεϊσάο: Όταν πήγε στην Μπράγκα δεν ήταν εύκολο για εκείνον. Ο Φελίπε Πάρντο είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, που θα μπορούσε κάλλιστα να παίζει στην Πόρτο ή την Μπενφίκα. Είναι ένας παίκτης με χαρακτηριστικά πολύ σημαντικά για την ομάδα, κυρίως όσον αφορά στην ταχύτητα του.
Στην Γαλλία πολλά στηρίζονται στις φυσικές δυνάμεις. Ο Πάρντο έχει αυτό το χαρακτηριστικό, όπως επίσης την ταχύτητα και την τεχνική. Είναι ένας εξαιρετικά ενδιαφέρον παίκτης. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ήρθε, τώρα πρέπει απλά να δουλέψει για να γίνει ο παίκτης που ήταν.
Ο αθλητικός διευθυντής της Ναντ, Φρανκ Κιτά, ευχαρίστησε τον Κριστιάν Καρεμπέ για την συμβολή του στην πραγματοποίηση της μεταγραφής και αποκάλυψε ότι ο Πάρντο μπορεί να παίξει στο επόμενο ματς της ομάδας: Ο Καρεμπέ μας βοήθησε ώστε να ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή. Ο Πάρντο ενδεχομένως να αγωνιστεί το Σάββατο κόντρα στην Τουλούζ. Είναι μια θέση που χρειαζόμασταν ενίσχυση: το είχε πει και ο προπονητής. Ανήκει στην ομάδα μας για έξι μήνες και υπάρχει οψιόν αγοράς το καλοκαίρι. Τον ήθελε πολύ ο προπονητής μας και έτσι... γκαζώσαμε τον Ιανουάριο για να τον αποκτήσουμε. Είμαστε χαρούμενοι που υποδεχόμαστε τον Πάρντο.